Big Chefs istanbul Haberi
Kafe-brasserie zinciri Big Chefs İstanbul’daki 8’inci şubesi için bu nostaljik lokasyonu seçmiş. Mekanın Tarabya Oteli’ne hakim manzarası müthiş. Burası artık bir plaj değil belki ama yerleri kapladıkları tahtanın denizin iyotuyla karışan kokusu, birazdan kendinizi boğazın sularına bırakabilirmişsiniz hissi yaratıyor. Eskiden denize girilen iskele şimdi “Big in the Bar” konseptiyle bar alanına dönüştürülmüş durumda. Burayı diğer şubeleriden ayıran bir özelliği de deniz ürünlerinden oluşan “denizci menüsü”. Ayrıntıları Big Chefs kurumsal iletişim direktörü Eda Ulay’dan dinledik.
Bu arada bu röportajı okuyup da denize nazır bir yemek yemeye heveslenenler için küçük bir not; 500 kişilik kapasitesiyle burası oldukça büyük bir mekan. Ama siz siz olun gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın. Yoksa daha arabadan inmeden valenin “Rezervasyonunuz var mı?” sorusuyla hevesiniz kursağınızda kalabilir!
Eskiden Tarabya...