05 / 05 / 2024

Big Data şirketler

Big Data şirketler

İnternetten sonraki ikinci sanal devrim "Big Data" ile başlayan yeni çağın aktörleri İstanbul'da düzenlenen "Smartcon Big Data Big Ideas" konferansında bir araya geldi.

Gayrimenkul sektöründeki ezberi yapay zeka bozacak!

‘21.Yüzyıl Trendleri ve Gayrimenkul’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından düzenlendi. Yapay Zeka, Big Data, akıllı şehirler gibi konuların gayrimenkul sektörünü nasıl dönüştüreceği konuşuldu. 

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Bigün İnşaat Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bigün İnşaat Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilge Ortak Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Güngör Şirketler, Ottoman AVM Otel projesine imza atıyor!

Güngör Şirketler Grubu Hatay'da dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Grup, şimdi de Ottoman AVM Otel projesi ile Hatay ekonomisine büyük bir katkı sunmaya hazırlanıyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

Manavgat HES ihalesine hangi şirketler katılacak?

Manavgat Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, ihaleye önyeterlilik ve teklif için şu şirketler başvurdu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başkanlığında Dubai Finans Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağaoğlu, İFM'nin ABD ve İngiltere gibi örnekler incelenerek ve ihtiyaçlar tespit edilerek tasarlandığını bildirdi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda transfer atağı!

1 Mayıs 2015'ten itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kumlu Başkanı olarak görev üstlenen Önder Halisdemir, grubun üst yönetimini güçlü isimlerle takviye ediyor.

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

Konutta kurumsal sürekliliğe sahip şirketler önem kazanacak!

Finansal gücü olan, sözlerini zamanında yerine getiren, doğru lokasyon ve doğru projeyle yatırımcısına kazandıran, kurumsal sürekliliğine sahip şirketler daha önemli hale gelecek.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Big Data şirketler Haberi

Big Data şirketler

Türkiye'nin önde gelen bilgi teknolojisi şirketlerinden BimSA'nın da sponsorları arasında yer aldığı zirvede, BimSA Genel Müdürü Tunç Taşman, "Büyük Veri İle Aranızdaki Mesafe" sunumunda veri üretiminin artışındaki hıza vurgu yaparak, şirketlerin data merkezli çalışma sistemi ile dünya devi olduklarına dikkat çekti. 



BimSA Genel Müdürü Tunç Taşman, "Dijital ve fiziksel endüstri aynı anda ve hızla büyüyor. Sabancı Grubu şirketlerinin bugüne kadar ürettikleri toplam veri 2,5 PetaByte'a ulaştı, üretilen veri miktarı her yıl yüzde 25 artıyor. Sabancı Topluluğu şirketlerinden BimSA da 40 yıllık bilgi teknolojileri tecrübesi ile, şirketlerin dijitalleşmesine rehberlik ediyor. Veri üretimindeki artış hızı girişimcilere sıra dışı işler yaptırabildi. Artık şirketler analitik veri oluşturabilen güvenli yazılımlar sayesinde ürettikleri veriyi ürün olarak kullanabiliyorlar. Dünyanın en değerli perakendecisi "Alibaba"nın envanteri yok, dünyanın en...