06 / 05 / 2024

Güngör Şirketler, Ottoman AVM Otel projesine imza atıyor!

Güngör Şirketler, Ottoman AVM Otel projesine imza atıyor!

Güngör Şirketler Grubu Hatay'da dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Grup, şimdi de Ottoman AVM Otel projesi ile Hatay ekonomisine büyük bir katkı sunmaya hazırlanıyor.



Otoman AVM ve Otel projesinin tanıtım toplantısını gerçekleştiren Güngör Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Güngör, ayrıca güneyin yaşam merkezi olacağına inandıkları 963 konutluk Güngör Termal Rezidans projesini de hayata geçireceklerini söyledi. 


KABA İNŞAATI BİTTİ 

Büyük Antakya Oteli'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında kaba inşaatını tamamladıkları Ottoman AVM Otel hakkında bilgi veren Kenan Güngör, "Otoman AVM ve Otel projemizi zemin artı 3 kat olarak planladık. Mayıs 2016'da açılacak olan yeni bölge hastanesinin tam karşısında inşaatı devam eden Ottoman AVM ve Otel yatırımımızın yanı sıra 963 konutluk Güngör Termal Rezidans'ın da inşaatına 2016'nın şubat ayında başlayacağız ve 18 ayda tamamlayacağız" dedi. 


6 BİN KİŞİYE İSTİHDAM 

Kenan Güngör, "Bu projelerimiz en az 6 bin kişiye istihdam ve ekonomiye büyük katkı sağlayacaktır. Güngör kardeşler olarak her türlü yatırımlarımızı güzel Hatay'ımıza yaptığımız için çok mutluyuz ve bundan sonra da yatırımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. Tanıtım toplantısına Güngör Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Temsilcisi Ömercan Güngör, Genel Koordinatör Teyfik Temiz, Güngör Termal Rezidans, Ottoman AVM ve Otel Tanıtım ve Satış Müdürü Sezgi Güngör de katıldı. 


Sabah Güney


Haber Onuncu Köy Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Hatay’ın yatırımcı kurumlarından Güngör Şirketler Grubu, Ottoman AVM Otel projesi ile ülke ve bölge ekonomisine büyük bir katkıda daha...


Hatay’ın yatırımcı kurumlarından Güngör Şirketler Grubu, Ottoman AVM Otel projesi ile ülke ve bölge ekonomisine büyük bir katkıda daha bulunmaya hazırlanıyor


Güngör Şirketler Grubu Hatay’da dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Grup, şimdi de Ottoman AVM Otel projesi ile Hatay ekonomisine büyük bir katkı sunmaya hazırlanıyor. Otoman AVM ve Otel projesinin tanıtım toplantısını gerçekleştiren Güngör Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Güngör, ayrıca güneyin yaşam merkezi olacağına inandıkları 963 konutluk Güngör Termal Rezidans projesini de hayata geçireceklerini söyledi.


İşadamı Güngör Kardeşler yaptıkları yatırımlarla memleketlerinin hem ekonomisine hemde istihdamına katkı vermeye devam ediyor. Turizm alanında yaptığı yatırımlardan sonra ilin ekonomisini ayağa kaldıracak iki büyük yatırıma daha imza atmaya hazırlanan Güngör Kardeşler 6 bin kişiye istihdam sağlayacaklar.


GÜNGÖR Şirketler Grubu Hatay’da dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Yaptığı yatırımlarla Hatay turizmine büyük katkı sağlayan Güngör kardeşler, şimdide Ottoman AVM Otel Projesi ile Hatay ekonomisine büyük bir katkı hazırlamaya hazırlanıyor.


Ekonomide, tanıtımda, sağlıkta ve sosyalleşmede Hatay’a büyük katkı sağlayacak olan Otoman AVM ve Otel projesinin tanıtım toplantısını gerçekleştiren Güngör Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Kenan Güngör, AVM ve Otel projelerinin yanı sıra 963 konutluk güneyin yaşam merkezi olacağına inandıkları Güngör Termal Rezidans projesini de hayata geçireceklerini söyledi.


963 KONUTLUK REZİDANS


Büyük Antakya Otelinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında kaba inşaatını tamamladıkları AVM Otel projesine öncelik tanıyan Kenan Güngör, “Otoman AVM ve Otel projemizi zemin artı 3 kat olarak planladık. Mayıs 2016’da açılacak olan yeni bölge hastanesinin tam karşısında inşaatı devam eden Ottoman AVM ve Otel yatırımımızın yanı sıra 963 konutluk Güngör Termal Rezidans’nda inşaatına 2016’nın şubat ayında inşaatına başlayacağız ve 18 ayda tamamlayacağız” dedi.


AVM OTEL 10 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK


Güngör Termal Rezidans’ın termal özellikli olduğu için Gaziantep, Adana, Kahramanmaraş, Mersin gibi illerden talep gördüğünün altını çizen Güngör, şöyle devam etti; “Hayırlısından bölgemiz uygun olduğu zamanda da, yüzlerce esnafın yüzünü güldürecek dünyanın dört bir tarafından farklı medeniyetleri, kültürleri, dinleri ve dilleri barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamında yaşatacak Osmanlı Termal Kent Projesinde de günde 10 bin kişiye hizmet verecek, yılda 3 milyon 200 bin kişiyi ağırlayacak yatırımımız şimdiden bizi heyecanlandırıyor.”


6 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAKLAR


“Bu projelerimiz hayırlısından gerçekleştiğinde en az 6 bin kişiye istihdam ve ekonomiye de büyük katkı sağlayacaktır. Biz Güngör kardeşler olarak her türlü yatırımlarımızı güzel Hatay’ımıza yaptığımız için çok mutluyuz ve bundan sonrada yatırımlarımıza devam edeceğiz”


Tanıtım toplantısına Güngör Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Temsilcisi Ömercan Güngör, Güngör Şirketler Gurubu Genel Koordinatörü Teyfik Temiz, Güngör Termal Rezidans ,Ottoman Avm Ve Otel Tanıtım Ve Satış Müdürümüz Sezgi Güngör’de katıldı.


Onuncu Köy Gazetesi


Geri Dön