29 / 04 / 2024

Neomarin AVM sosyal sorumluluk projesine imza atıyor!

Neomarin AVM sosyal sorumluluk projesine imza atıyor!

Pendik Belediyesi ve Neomarin Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı’nda çocukların mutluluklarına mutluluk katacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor



Pendik Belediyesi ve Neomarin Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı’nda çocukların mutluluklarına mutluluk katacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. “Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın” sloganı ile hayata geçirilen proje, oyuncağı olmayan çocuklara mutluluk ulaştırmayı hedefliyor.

 “Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın” kampanyasında süreç, evlerde kullanılmayan oyuncakların toplanması ile başlayacak. Bu oyuncaklar detaylı bir şekilde elden geçirilecek, bozuk oyuncaklar ‘Gönüllü öğrenciler’ tarafından onarılarak ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek.

Pendik Belediyesi ve Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi işbirliğiyle başlatılan ‘Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın’ kampanyası ile maddi durumu yetersiz ailelerin çocukları, oyuncak sahibi olacak. Evlerde kullanılmayan oyuncaklar toplanarak Anadolu’da çeşitli illere dağıtımı gerçekleştirilecek. Kampanya süresince ‘gönüllü öğrenciler’, tamiri mümkün olan, bozuk oyuncakları da onararak tekrar oynanabilecek hale getirecek. Pendik Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin de görev alacağı kampanya ile toplanan oyuncaklar, önümüzdeki günlerde kamyonlarla Anadolu’daki yeni sahiplerine doğru yola çıkacak. Pendik Belediyesi’nin oyuncak toplama standı 1 Kasım tarihinde Neomarin AVM’ye yerleştirildi ve bağışlar yıl sonuna kadar kabul edilecek. Stantta bağışçıların fotoğraflarının yer alacağı bir ağaç olacak. Oyuncağını bağışlayan çocuğun fotoğrafı çekilerek anında ağaca takılacak.


Geri Dön