06 / 05 / 2024

big maal vialand

big maal vialand

BİGG Mall, İstanbul Avrupa Yakası' ndaki ilk mağazasını Vialand AVM' de açtı. Mağaza, Via Properties'i n Viaport Venezia ve Viaport Marin projelerinde de yerini alacak.

Vialand 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak!

AVM, Tema Park ve otel bütünleşik konseptiyle dünyada başka bir benzeri daha olmayan Vialand, 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak. Vialand'in içindeki Vialand AVM'de, yeni yılın en eğlenceli alışverişi meraklılarını bekliyor.

Vialand çalışanlarına Tema Park biletleri yüzde 50 indirimli!

VIALAND, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü AVM mağaza çalışanları ile birlikte kutluyor. Bu özel günde VIALAND AVM’deki tüm mağazaların çalışanları 3 gün boyunca Tema Park biletini yüzde 50 indirimle alabilecekler

Vialand en başarılı temalı açık alan eğlence merkezi oldu!

Vialand en başarılı temalı açık alan eğlence merkezi oldu. VIALAND Tema Park, ‘Shining Star Awards-Eğlence Ödülleri’ organizasyonunda ‘Türkiye’nin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi’ ödülünü aldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri The Big 5'e katıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ile inşaat teknolojileri fuarı olarak görülen The Big 5'e katıldı.

BTSO Dubai Yapı Fuarı The Big 5'e katıldı!

BTSO üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ve inşaat teknolojileri fuarına (The Big 5) katıldı. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, fuara gitti..

Vialand'de Hedef: 2015 yılında 30 milyon ziyaretçi ağırlamak!

30 milyon ziyaretçi Vialand, dünya standartlarında bir tema parkı, açık ve kapalı alışveriş caddeleri, otel ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk eğlence ve yaşam entegre alanı olarak fark yaratmaya devam ediyor.

Gaziantepli inşaatçılar Dubai Big 5 İnşaat ve Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Gaziantepli inşaatçılar GTO ve İnşaat Müteahhitleri Derneği organizasyonu ile Dubai Big 5 İnşaat ve Yapı Fuarını ziyaret etti ve Dubai 'deki inşaat projelerinde incelemelerde bulundu.

Orka Banyo Dubai Big 5 Show'da ilgi odağı oldu!

Teknoloji ile el işçiliğini fonksiyonel ve sanatsal çizgilerle buluşturan ORKA® Banyo'nun zarif tasarımları, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda yoğun ilgi ve büyük beğeni topladı.

Pakpen Big Dubai'de körfez yatırımcısı ile buluştu!

Pakpen Big Dubai'de körfez yatırımcısı ile buluştu. Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BIG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Big Chefs Etiler’de Pazar günleri brunch düzenleniyor!

Samimi atmosferi, iştah açan sunumları, lezzetlere kattığı benzersiz dokunuşları ile yeme – içme dünyasına yön veren Big Chefs güzel bir kahvaltı ile güne iyi bir başlangıç yapmak isteyenlerin favorisi…

Big Chefs Dubai'de şube açtı!

Ankara'da kurulan Big Chefs, Dubai Şeyhi El Maktum'un şirketlerinden Meraas'la ortak şube açtı. Dubai'de restoran sayısını 5'e çıkarmayı hedefleyen Big Chefs, 2015'te yurtdışı yatırımları için gaza basacak. Hedefi Asya ülkeleri

Türkiye'nin En İyi Sosyo Kültürel Yapısı Vialand!

Türkiye'nin En İyi Sosyo Kültürel Yapısı Vialand oldu. Via Properties & Gürsoy Grup ortaklığında 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen VIALAND, sadece Türkiye değil, çevre ülkeler için de eğlence ve perakendenin merkezi haline geldi

Vialand'e ziyaretçi akını!

Türkiye' nin eğlence ve alışveriş anlayışına farklı bir boyut kazandıran Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Kurban Bayramı' nda 510 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı...

big maal vialand Haberi

big maal vialand

BİGG Mall, İstanbul Avrupa Yakası'ndaki ilk mağazasını Vialand AVM'de açtı. 2011'de 5 bin metrekarelik alanda 'departmant store' konseptinde açılan mağaza, Via Properties'in Viaport Venezia ve Viaport Marin projelerinde de yerini...