19 / 05 / 2024

BIG MIPIM fransa cannes

BIG MIPIM fransa cannes

İstanbul Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projelerinde yer alan 32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group-Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) platformunda bir araya geldi. BIG, ilk etapta Fransa'da düzenlenecek olan MIPIM'de ilçeyi uluslararası yatırımcılara tanıtacak

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

MIPIM 2019 12 Mart'ta kapılarını açacak!

Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. İTO, bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu.

MIPIM'de mega projelerle İstanbul rüzgarı esti!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından biri olan MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde 13-16 Mart tarihlerinde kapılarını açtı.

MIPIM'de İstanbul rüzgarı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde bugün 29’uncu kez kapılarını açtı. 

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Çağlar, İstanbul'un gelecek yıllarda en çok büyüyecek ilk 10 şehir arasında bulunduğunu söyledi.

Balıkesir Belediyesi ilk kez Mıpım Fuarı'na katıldı!

GAYRİMENKUL sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde 26. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

Türkler MIPIM’de “biz de varız” dedi!

Fransa’da düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olan MIPIM’de yaklaşık 2 bin metrekarelik iki ayrı stand açan Türkiye’nin tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başardığı bildirildi..

Ergün Turan MIPIM Fuarı'nın açılışına katıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

Dar gelirliye TOKİ'den konut müjdesi!

Fransa’daki MIPIM Fuarı’nda İstanbul’daki dar gelirliye konut sürprizi geldi. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan İstanbul’da dar gelirliye yönelik kura yöntemiyle 1500 konutu satışa çıkaracaklarını söyledi.

MIPIM 2015'in yıldızı Kanal İstanbul oldu!

Fransa’nın Cannes kentinde başlayan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda bu yıl ‘Türkiye’ geçidi yaşanıyor. İstanbul Çadırı ve içinde yer alan İstanbul maketi büyük ilgi toplarken, Kanal İstanbul projesi fuarın yıldızı oldu.

Ankara'nın gözde projeleri Fransa'da dünyaya tanıtıldı!

Ankara Ticaret Odası, Cannes’da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MIPIM’de Ankara’yı tanıttı.

Emlak Konut Mıpım Fuarı'nda İstanbul ilçelerini anlatacak!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 10-13 Mart’ta Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM Fuarı'nda İstanbul’un gelişen bölgelerini tanıtacaklarını belirtti.

BIG MIPIM fransa cannes Haberi

BIG MIPIM fransa cannes

Beyoğlu'nda başta kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere birçok projede yer alan 32 yatırımcı, Beyoğlu Investors Group-Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) platformunda buluştu. Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde kurulan BIG, ilk etapta Fransa'da 10-13 Mart arasında düzenlenen ve en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM'de ilçeyi uluslararası yatınmcüara bir bütün olarak tamtacak. Geçmiş yıllarda özel sektörün kamudan destek çağrısmda bulunduğunu ve buna karşılık verdiklerini belirten Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Şu anda 1 müyon 100 bin metrekare inşaat alanında 10 müyar TL'lik yaürım sürdüğü ve 25 bin kişilik ek istihdam yaratacak 32 projelik bir paketi yurtdışına açıyoruz" dedi. Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen gayrimenkul fuarında 12 metrekarelik Beyoğlu maketi sergüeyeceklerini söyleyen Demircan, "Cannes'da uluslararası yatırımcılarla oturumlara katılıp birebir görüşmeler gerçekleştireceğiz. MIPIM'de en çok...