02 / 05 / 2024

B.İ.K.O.M.T.İnşaat

B.İ.K.O.M.T.İnşaat

B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Evrim Günal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılı fındık alım fiyatlarını duyurdu. İşte Başkan Erdoğan'ın açıkladığı fındık alım fiyatı rakamları...

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güven tarafından kuruldu.

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Akva Immovables Kıngdom Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Akva Immovables Kıngdom Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Hüseyin Şenel tarafından kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

1ilk Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1ilk Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz  Sert tarafından kuruldu.

Nbd Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nbd Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yıldız tarafından kuruldu.

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Rakıcıoğlu ve Savaş Rakıcı ortaklığında kuruldu.

Ncs Mimarlık Turizm Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncs Mimarlık Turizm Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Elegance İç Mimarlık Tasarım Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegance İç Mimarlık Tasarım Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Angi ve Muhammed Ali Angi ortaklığında kuruldu.

B.İ.K.O.M.T.İnşaat Haberi

B.İ.K.O.M.T.İnşaat

B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Evrim Günal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu. 


B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. işler) (madencilik için yapılanlar hariç) 


B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Bahçeşehir, Doğa Parkı Caddesi, Prestige Mall AVM,...