12 / 05 / 2024

Bilal Adabağ tatvan osb açıklaması

Bilal Adabağ tatvan osb açıklaması

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

TOKİ Bitlis Tatvan'da 450 konut yapacak! 

TOKİ'nin Bitlis projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Bitlis Tatvan projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bitlis Tatvan 2022 ucuz konut projesi...

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Bitlis Tatvan'da 14 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Tatvan'da yer alan gayrimenkulü 14 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Korkmaz tarafından kuruldu.

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sarı tarafından kuruldu.

Bitlis Tatvan'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bitlis Tatvan'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

Tatvan'a yeni OSB geliyor!

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Bitlis Tatvan'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediyeye ait arsa üzerinde kaçak olarak yapılan yapılar tek tek yıkılıyor.

Bitlis Tatvan'da harabe halindeki 44 konut yıktırıldı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde harabe durumunda olan 44 konut Tatvan Belediyesi iş makineleri tarafından yıktırıldı...

İzmir Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

Bilal Adabağ tatvan osb açıklaması Haberi

Bilal Adabağ tatvan osb açıklaması

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Bitlis'in, merkeze yaklaşık 28 kilometre mesafede bulunan, 86 bin nüfuslu ilçesi Tatvan'da organize sanayi bölgesi kurulacak. OSB için 180 firmanın ön başvurusu var. OSB de planlanan yatırımların toplam tutarı yaklaşık 310 milyon TL, öngörülen istihdam da yaklaşık 10 bin kişi. Dünya'dan Mahir Solmaz'ın haberine göre; Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, gerekli işlemleri tamamladıklarını, başvuru aşamasında olduklarını ve en kısa sürede kentin ilgili kurumları ile birlikte ön müracaatı yapacaklarını belirtti.

"Tekstilcilerden yoğun talep var" 

Bin 100 dönümlük bir arazinin tahsisinin yapıldığını belirten Adabağ, “Karma bir OSB kuracağız. Şu anda OSB'de yatırım yapmak isteyen 180'e yakın firmamızın ön başvurusu var. Yatırım...