29 / 04 / 2024

Bilal Ateş biyografi

Bilal Ateş biyografi

Mimar Bilal Ateş kimdir? Mimar Bilal Ateş bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Bilal Ateş, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Bilal Ateş...

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....

İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklama! Fitil resmen ateşlendi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten şok eden bir açıklama geldi! Memiş, "100 yıllık değişim sürecinin fitilini ilk Çin ateşlemiş oldu. Bakalım ABD Çin hamlesini nasıl yapacak!" dedi.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak! Görenler yerinde duramayacak

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Ons altın bugün 1930 dolar seviyesinden işlem görüyor. Vatandaşlar '' altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunu araştırıyor. Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak!

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Doların arşa çıkacağı tarih apaçık belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer resmen rakam verdi! Ateşiniz 42 derece olacak!

Döviz kurları, ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Euro rekor denemelerine devam ederken doların ne olacağı merak ediliyor.  Dolar Kahini Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı tarihi resmen açıklayarak rakam verdi. Ateşiniz 42 derece olacak!

Carrefoursa indirim fişeğini ateşledi! 5 kg ayçiçek yağı 149 TL'ye düştü! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Carrefoursa haftanın uygun fiyatlı ürünlerini duyurdu. Carrefoursa indirim fişeğini ateşledi! 5 kg ayçiçek yağı 149 TL'ye düştü! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatlarının geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altını patlatacak hamle ateşlendi! Koşun hemen bakın!

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın 1105 liradan satışa sunulurken yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Uzmanlardan altının geleceği en yüksek rakam açıklaması geldi. Altını patlatacak hamle ateşlendi...

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Tansu Ateş ve Ümmügülsüm Ateş ortaklığında kuruldu. 

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Bilal Ateş biyografi Haberi

Bilal Ateş biyografi

Bilal Ateş kimdir?

Bilal Ateş, 1962 yılında Erzincan'da doğdu. 1985 yılında Selçuk Üniversitesi, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi'ni bitirdi. 1985-1990 yılları arasında Ankara ve İstanbul'da çeşitli mimarlık bürolarında çalıştı. 1990 yılında kendi bürosu Yapı Tasarım Ofisi'ni İstanbul'da kurdu. 2003 yılından itibaren Oya Ateş ile birlikte O&B Mimarlık Limited Şirketi'nde çalışmalarına Antalya'da devam etmektedir.


Mesleki hayatı boyunca çeşitli mimari çalışmalara katıldı ve jüri üyeliği yaptı. Bu güne kadar çoğu konut olmak üzere kendi projelendirdiği yapıların uygulama çalışmalarını yaptı.


Mimar Bilal Ateş projeleri

Konyaaltı Belediyesi Pazar Yeri (2008)

Konyaaltı Belediyesi Sağlık Tesisi (2008)

Konyaaltı Belediyesi Çok Amaçlı Salon (2008)

Aspen Otel (2007)

Uluç Evleri (2007)

Altınkum Konakları 2. Kısım (2005)

Altınkum Konakları 1. Kısım, 3. Etap (2004)

Altınkum Konakları 1. Kısım, 2. Etap (2003)

Altınkum Konakları 1. Kısım, 1. Etap (2002)

Göher Hanım Villası...