02 / 05 / 2024

Bilal Ceyhan

Bilal Ceyhan

Biem Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Ceyhan, Emrullah Ocak tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Ceyhan'da yardım kermesi törenle açıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Semerkand Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler yararına düzenlediği kermesin açılışına katıldı.

TOKİ Ceyhan projesinin inşaatı ne zaman başlayacak?

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, Ceyhan’da TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Baştürk, inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

Adana Ceyhan'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm için kamulaştırma!

Adana Ceyhan'da bulunan bazı taşınmazların, alanda yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında Ceyhan Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Ceyhan'da yeni parklar kazandırılıyor!

Ceyhan Belediyesi'nin ilçedeki mahallelere park kazandırma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Şahin Özbilen Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta çalışmaları inceledi

Ceyhan TOKİ'ye büyük ilgi sürüyor!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılacak olan 1'inci etap toplu konutların başvuru kayıtları büyük ilgi görüyor.

Ceyhan TOKİ Konutları başvuru detayları!

TOKİ Ceyhan 1. Etap'ta yaklaşık 1.000 adet konut satışa sunuluyor. Proje Ceyhan Şehir Stadyumu’nun karşısında hayata geçiriliyor. İşte Ceyhan TOKİ Konutları başvuru detayları...

TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan TOKİ Ceyhan 1. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Ceyhan Konutlarına başvuru rekor kırıyor!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ilçede yapılacak olan 1. etap toplu konutların başvuru kayıtları, başladığı günden beri büyük ilgi görüyor.

Ceyhan'da TOKİ konutları için başvurular 4 bini geçti!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ilçede yapılacak olan 1. etap toplu konutların başvuru kayıtları, başladığı günden beri büyük ilgi görüyor.

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan proje TOKİ ve Ceyhan Belediyesi işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Ceyhan TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Ceyhan TOKİ Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Yaklaşık 1.000 adet konutun satışa sunulduğu proje Ceyhan Şehir Stadyumu’nun karşında inşa ediliyor.

TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuruları 2015!

TOKİ Ceyhan 1. Etap Konutları 90 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

Bilal Ceyhan Haberi

Bilal Ceyhan

Biem Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Ceyhan, Emrullah Ocak tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Biem Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL a. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT TAAHHÜT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...