16 / 05 / 2024

Bilal Duman kim

Bilal Duman kim

Bugüne kadar aralarında 216 Sancaktepe Konutları, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus’ın da bulunduğu bir çok konut projesine imza atan, 216 Yapı’nın satış müdürlüğüne Bilal Duman getirildi.

Bilal Duman, Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

İsmailoğlu Yapı’nın Ümraniye Madenler’de hayata geçirdiği Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Bilal Duman oldu...

Bilal Duman 216 Yapı Satış Müdürü oldu!

Bugüne kadar aralarında 216 Sancaktepe Konutları, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus’ın da bulunduğu bir çok konut projesine imza atan, 216 Yapı’nın satış müdürlüğüne Bilal Duman getirildi.

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Bilal Başıbüyük: Ispartakule'nin en büyük sıkıntısı kamu yatırımı yok!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Hasanoğlu İnşaat Pazarlama ve Satış Müdür Yardımcısı Bilal Başıbüyük; Ispartakule'nin son durumundan ve kamu yatırımlarından bahsetti...

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Sadık Duman kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman kimdir? Sadık Duman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sadık Duman..

Bilal Curabaz kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Bilal Curabaz kimdir? Bilal Curabaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bilal Curabaz, ne zamandan beri, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Bilal Duman kim Haberi

Bilal Duman kim



Bugüne kadar aralarında 216 Sancaktepe Konutları, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus’ın da bulunduğu bir çok konut projesine imza atan, Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Moğolistan’da da inşaatlar gerçekleştiren 216 Yapı’nın satış müdürlüğüne Bilal Duman getirildi. Duman, uzun yıllardan buyana konut sektöründe yöneticilik yapıyor



Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Moğolistan’da yaptığı konut projeleriyle inşaat sektöründe iyi bir yer edinen 216 Yapı’nın satış müdürlüğüne Bilal Duman atandı. Duman, halen satışı devam eden ve yoğun ilgi gören 216 Butik Plus’ın yanısıra önümüzdeki dönemde satışa çıkacak diğer projelerin de satış ve pazarlamasından sorumlu olacak.


Perakende ve finans sektörleriyle adım attığı iş hayatına 2009 yılından buyana inşaat sektöründe devam eden Bilal Duman, A/Z Yapı’da satış yönetmenliği, Proje Beyaz Gayrimenkul’de satış ve pazarlama müdürlüğü...