30 / 04 / 2024

Bilal Özen

Bilal Özen

Özbil Turizm Limited Şirketi, Bilal Özen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs 2015 tarihinde Fatih, Cibali Mahallesi, Atatürk Bulvarı, 23/2'de kuruldu.

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  750  bin TL sermaye bedeli  ile Gökhan Bilal Özen tarafından kuruldu.

Bilal Uludağ: Adana Sarıçam'da hormonlu binalara izin vermeyin!

Adana Sarıçam'da konutlar yükselirken Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Bilal Uludağ: Yeni imar yolları açıyoruz!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

Zen Bodrum Villaları fiyatlar!

Bodrum Gündoğan'da yer alan Zen Bodrum Villaları'nda konut fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yaşamın başladığı Zen Bodrum Villaları, denize 300 metre mesafede bulunuyor...

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

Özen Kuzu: İran'ın inşaat sektöründeki potansiyeli büyük!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran'daki inşaat sektörünü değerlendirerek ""İran yatırıma aç ve potansiyeli büyük bir pazar. Bizim 30 yıl öncesindeki halimiz gibi" dedi.

Mehmet Üzen: AVM yapılsın ama şehir içine değil!

Şehir merkezinde iki yeni AVM inşa etmeyi planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tepki gösterdi.

Bilal Doğan İzmir'deki kentsel dönüşüm sürecini eleştirdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kentsel dönüşüm konusunda sert eleştirilerde bulundu. Doğan, "Yasanın kendisine verdiği görevi bile yerine getirmekten aciz olduğunu gördük" dedi.

Gaziantep Bilal Çeker Camii, Nizip'in en büyük camisi olacak!

Hayırsever iş adamı Bilal Çeker tarafından Gaziantep'in Nizip ilçesine yapılan Bilal Çeker Cami'nin mimarı olan Nihat Akpek, Mir Yapı tarafından yapımına başlanan caminin Nizip'in en büyük camisi olacağını söyledi.

Hilal Riaz Süzen Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hilal Riaz Süzen Gayrimenkul Anonim Şirketi, Abdul Rahman Zemarı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 600 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Murat Çeşme Mahallesi, Güz Sokak'ta kuruldu.

Özen Kuzu'dan İran’a yönelik ambargonun kaldırılması açıklaması!

Yurt içinde yaptığı nitelikli projelerin yanı sıra yurt dışında da başarılı işlere imza atan Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran’a yönelik ambargonun kaldırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Kefensüzen Camii restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Doğanbey TOKİ Konutları arasındaki 1450’li yıllarda yapılan, yaklaşık 600 yıllık Kefensüzen Camii'nin restorasyon çalışmalarını başlattı. Cami, çalışmaların ardından ilk günkü orijinal görüntüsüne kavuşacak.

Bursa Kefensüzen Cami restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Doğanbey konutları arasındaki 1450’li yıllardan yapılan Kefensüzen Camiini ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için restorasyon çalışmalarını başlattı, yapılacak restorasyonla cami bölgeye ayrı bir değer katacak

Bilal Özen Haberi

Bilal Özen
Özbil Turizm Limited Şirketi, Bilal Özen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Özbil Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1-TURİZM 1-Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, 2-Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 3-Şirket turizme hizmet amaç ile restoranlar, eğlence yerleri, otel , motel, pansiyon, apart...