28 / 08 / 2024

Bilecik 2015 projeleri

Bilecik 2015 projeleri

Bilecik Belediyesi, 2015 yılın faaliyetlerini açıklarken, ’’Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele’’ sloganı ile vatandaşlara hizmet edildiğini bildirdi.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik'te Aralık ayında 407 konut satıldı!

Bilecik'te genelinde konut satışları 2016 Aralık ayında, 2015 Aralık ayına göre yüzde 5,4 oranında azalarak 407 adet oldu.

Bilecik'te konut satışları yüzde 9,9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan verilere göre, Bilecik genelinde konut satışları 2016 Ağustos ayında, 2015 Ağustos ayına göre yüzde 9,9 oranında azalarak 336 adet oldu.

Bilecik Malhun Hatun Ortaokulu’nda sona yaklaşıldı!

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılının Kasım ayında başlanılan 16 derslikli Bahçelievler Malhun Hatun Ortaokulu’nun inşaatında sona yaklaşıldı. Okulun en kısa süre içerisinde tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Bilecik'te 2015 yılında 4 bin 159 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, Bilecik’te 2015 yılında satış sonucu el değiştiren konut sayısının 4 bin 159 olduğunu açıkladı. Bilecik genelinde konut satışlarının 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 8,4 oranında arttı.

Bilecik 2015 yılını en verimli şekilde tamamladı!

Bilecik Belediyesi, 2015 yılın faaliyetlerini açıklarken, ’’Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele’’ sloganı ile vatandaşlara hizmet edildiğini bildirdi.

Bilecik Belediyesi, 2015'teki faaliyetlerini açıkladı!

Bilecik Belediyesi, 2015 yılın faaliyetlerini açıklarken, ’’Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele’’ sloganı ile vatandaşlara hizmet edildiğini bildirdi.

Bilecik 2015 projeleri Haberi

Bilecik 2015 projeleri

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’te önceki yıllarda olduğu gibi 2015 yılının da dolu dolu geçtiği belirtilerek, “Vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanan bir belediyecilik hizmetini aldı. Bütün birimleri ile şehrimizin her bir köşesinde faaliyet gösteren Bilecik Belediyesi, fiziki hizmetlerden, alt yapıya; yeni projelerden, temizlik çalışmalarına; mezarlık hizmetlerinden, zabıta denetimlerine; ulaşımdan, tanıtım ve turizm hizmetlerine, kültür ve sosyal çalışmalardan, basın ve yayındaki çalışmalara kadar birçok başlıkta faaliyeti icra ederek, 2015 yılını en verimli şekilde tamamladı” denildi.


FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI

Açıklamada, Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, önceki yıllarda olduğu gibi 2015 yılında da kentin birçok noktasında faaliyet gösterdiğine dikkat çekilerek, “Bilecik’imizin imar ve ihyasında birbirinde önemli çalışmaya imza atan Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin birçok bölgesinde gerçekleştirdiği kapsamlı...