18 / 05 / 2024

Bilecik 3. Sanayi Bölgesi

Bilecik 3. Sanayi Bölgesi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa karayolunda yer alan 6 bin dönümlük sanayi bölgesinin yerli otomobil üretim merkezi olabileceğini açıkladı..

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

Sanayi üretimi ağustosta aylık yüzde 0,8 azaldı, yıllık yüzde oranında 3,1 arttı

Sanayi üretim endeksi, ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,8 azaldı, yıllık bazda ise yüzde 3,1 artış gösterdi. İşte haberin ayrıntıları...

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Sanayi üretiminde düşüş! Yüzde 1.3 geriledi!

Kasım ayı verilerine göre, sanayi üretiminde Kasım ayında yüzde 1.3 düşüş gerçekleşti

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 3,4 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2022 yılının ilk iki çeyreğinde yükseliş gösteren inşaat malzemeleri sanayi üretimi, temmuz, ağustos, Eylül'de üst üste düşerek 3. çeyreği yüzde 3,4’lük kayıpla tamamladı. 

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tuncel tarafından kuruldu.

Bilecik Milli Emlak'tan 9.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bilecik Milli Emlak Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Selöz Köyü ve İstiklal Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 9 milyon 747 bin TL'ye satıyor... 

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 47,3 arttı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. açıklanan rakamlara göre; inşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 47,3 artış kaydetti.

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Hayri, Fatma Songurtekin ve Mahmut Başkara ortaklığında kuruldu.

Bilecik 3. Sanayi Bölgesi Haberi

Bilecik 3. Sanayi Bölgesi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, tüm onayları alınan Bursa karayolundaki 6 bin dönümlük sanayi bölgesinin yerli otomobilin üretim merkezi olabileceğini belirtti.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan bir habere göre Yağcı, "Babayiğitlik, dirilişin şehrine yakışır. Bu topraklarda dikilen çınar ağacı, yüzyıllar boyunca dünyaya adalet dağıtmış. Atalarımızın başladığı noktada böylesine önemli bir dirilişi gerçekleştirirsek çok bereketli iş yapmış olacağız." dedi.

Türkiye'nin yerli otomobilini yapacak Ortak Girişim Grubu'nda yer alan "5 babayiğit"in ülkenin geleceği için çok önemli bir işe giriştiğini söyleyen Yağcı, metropol şehirlerin bağlantı ve uğrak yeri Bilecik'in yan sanayi firmalarıyla yerli otomobilin üretim merkezi olabileceğini dile getirdi.

Yağcı, Bursa'daki Gemlik limanlarına yakınlığıyla kentin önemli bir noktada bulunduğunu vurguladı.

Bilecik'in bu iş için en iyi yerlerden biri olduğunu ifade eden Yağcı, şu şekilde devam etti:

"Bilecik olarak...