30 / 04 / 2024

Bilecik 33 bina

Bilecik 33 bina

Bilecek İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 32 köy okulu ile Gölpazarı merkezdeki Cengiz Topel okulunun yıkım karan olduğu açıklandı.

Antalya Döşemealtı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan bina ve arsayı 10 milyon 33 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Bilecik Merkez'de icradan 4.6 milyon TL'ye satılık bina!

Bilecik Satış Memurluğu, Bilecik Merkez'de bulunan 6 daireli binayı satışa çıkardı. 4 bin 468 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 4 milyon 648 bin 949 TL olarak belirlendi.

Bilecik İl Özel İdaresi ek bina inşaat çalışmaları sürüyor!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından kullanılan ve fakültenin üniversite sahasının içine taşınması ile İl Özel İdaresi’ne tahsis edilen binada onarım çalışmaları devam ediyor.

Mimarlık öğrencileri Bilecik'te bina onarıyor!

Birçok üniversitenin mimarlık bölümü öğrencileri "Köyünü Yaşat Projesi" kapsamında yaz tatillerini çalışarak geçiriyor.

Akiş GYO Bilecik'teki bina ve taşınmazlarını Ersur Tekstil'e sattı!

Akiş GYO KAP'ta Bilecik Bozüyük Yaftı Mevkii'nde kain ve T.C. Bozüyük Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada, kayıtlı bulunan taşınmazlar ve üzerindeki binaların satışı hakkındaki raporunu yayınladı.

Bilecik Pazaryeri'nde riskli binalar yıkılıyor!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, belediye tarafından riskli yapı belgesi alınan 40 yıllık binalar yıkıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce depreme dayanıksız, riskli bina olarak tespit edildiğini bildirdi.

İMSAD Ulusal Bina Yönetmeliği çalışmaları başlattı!

Türkiye’de birbiri ile çelişen yönetmeliklerin mal ve can kaybına yol açması İMSAD’ı harekete geçirdi. 33’üncü Genel Kurul’da İMSAD’a başkan seçilen Fethi Hinginar, bu kapsamda Ulusal Bina Yönetmeliği adı altında bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Yeşil Bina Yönetmeliği çıktı!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Miidiirü Murat Akat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Yeşil Bina" yönetmeliğiyayımladığını belirterek, 'Teknolojik ve yeşil bir bina hem daha çok tercih sebebi olacak' dedi.

Yeşil Bina Yönetmeliği çıktı!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Akat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Yeşil Bina" yönetmeliği yayımladığını belirterek, hem inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracak, hem de üretici hak ettiği değeri alacaktır" dedi.

Dünya Mimarlık Festivali 2014 kazananları!

Aybaşında belli olan Dünya Mimarlık Festivali 2014 kazananlarından 33 bina, yenilikçi tasarımı küresel çapta bir öncelik haline getiriyor. 7. DMF kazananları farklı olduğu kadar nefes kesici. İşte 50 ülkeden 400 projenin katıldığı yarışmanın kazananları

Bilecik YHT hattında çöken tünelin altında 33 milyon Euroluk tünel açma makinesi kaldı!

Bilecik'te Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı inşaat çalışmaları sırasında çöken tünelin altında kalan 33 milyon Euro değerinde olduğu belirtilen tünel açma makinesi 5 yıldır çıkartılamadı...

Bilecik 33 bina Haberi

Bilecik 33 bina

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 32 köy okulu ile Gölpazarı merkezdeki Cengiz Topel okulunun yıkım karan olduğu açıklandı. İl Genel Medisi'nin Ağustos ayı toplantılarının son birleşiminde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı köy okulların depreme dayanıklılık durumlarını inceleyen Plan ve Bütçe Komisyonu'nun raporu açıklandı. Rapora göre, il genelinde 32 köy okulu ile Gölpazan merkezdeki Cengiz Topel okulunun yıkım karan olduğu tespit edildi. Komisyonun oybirliği ile aldığı karar neticesinde hakkında yıkım karan olan okulların yıkılması ve hafriyatlarının kaldırılmasının gerektiği belirtilerek, yıkım masraflarının Milli Eğitim Müdürlüğünün 2015 yılı bütçesinden karşılanması, bütçenin yetmemesi halinde Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2016 yılı bütçesinden karşılanmasına karar verildi. Genel Meclisi Ağustos ayı toplantıları sona erdi. Toplantıların son birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu'nun köy okullarının depreme dayanıklılık raporu açıklandı....