08 / 05 / 2024

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ne zaman açılacak

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ne zaman açılacak

Bilecik’te 2014 yılının Nisan ayında inşaatına başlanılan 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası inşaatı devam ediyor.

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Bilecik'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Bilecik Belediye Başkanlığı ve Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Merkezi için imzalar atıldı

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

İstanbul Anadolu Yakası dev sağlık kompleksleriyle rahatlayacak!

İstanbul’a dev yatırım! İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı 17 sağlık tesisi 14 bin çalışanıyla gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen hastaları teknolojik donanımıyla sağlığına kavuşturuyor.

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2016'da tamamlanacak!

Bilecik’te 2014 yılının Nisan ayında inşaatına başlanılan 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası inşaatı devam ediyor.

Ankara sağlık turizminden nasıl daha fazla pay alır?

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneğinin İç Anadolu Bölge Toplantısı, Ankara'da yapıldı. Toplantıya katılanlar, Ankara'nın sağlık turizminden daha fazla pay alması için beyin fırtınası yaptı.

BEBKA sağlık turizmine 3 milyon TL ayırdı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından açıklanan 2015 yılı mali destek programları kapsamında yer alan 'Sağlık Turizminin Geliştirilmesi' alanında verilecek hibe destekleri, sektör temsilcilerine tanıtıldı.

Üsküdar'da 18 milyon TL'ye satılık özel sağlık tesis alanı!

İstanbuıl İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan 6.105.01 metrekare yüzölçümüne sahip olan özel sağlık tesis alanı İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

HAS Mimarlık Anadolu Sağlık Merkezi projesi, örnek proje olarak Paris’teydi!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından ve hastane kavramına yepyeni bir soluk getiren HAS Mimarlık’ın tasarladığı ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesi, “en iyi uygulama”lardan biri olarak Paris’te uluslararası platformda tanıtıldı.

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ne zaman açılacak Haberi

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ne zaman açılacak

Bilecik merkez Beşiktaş Mahallesi, Polis Meslek Eğitim Merkezi binasının karşısına inşa edilen ve bitiminde 4 katlı olacak bina, büyük ölçüde tamamlandı. 6 milyon 146 bin lira keşif bedelli inşaatın, su ve elektrik tesisatı işleri bitirilirken, binanın merpenlerine mermer döşendi. İç tavan ve duvarlarına alçı sıva yapımı ise tüm hızıyla sürüyor. Binanın dış kısmında mantolama işlemleri başlatılırken, 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binasının kaba inşaatı da halen devam ediyor.

Öte yandan, 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi binasının 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında hizmete girmesi...