16 / 05 / 2024

Bilecik avm yangın

Bilecik avm yangın

Bilecik'in işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'nda yer alan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı...

Beylicium AVM'de yangın!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Beylicium AVM'de yangın çıktı. Olay yerine iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bilecik'te bir alışveriş merkezinde yangın çıktı!

Bilecik'in işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'nda yer alan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı...

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

Bilecik'te ev yangını!

Ertuğrulgazi Mahallesi Hakalmaz Sokak'ta, Acar ailesinin oturduğu tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İşte olayın ayrıntıları...

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde yangın!

Alınan bilgiye göre, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin merkez araştırma laboratuvarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yerleşkedeki güvenlik görevlilerinin devriye sırasında dumanı fark etmesi üzerine, itfaiyeye haber verildi.

Bilecik'te bir evde yangın çıktı!

Bilecik'te bir evde yangın çıktı. Bilecik'te bir evde yangın çıktı!Osmangazi Mahallesi TOKİ Evleri DY Blokları'nda alt katta bulunan depoda yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, duman kısa sürede binayı sardı.

İzmir Bayraklı'da AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı...

İzmir'deki AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı.

Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor!

Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor. Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor.

Hilti 4 saate kadar yangın, gaz ve duman yalıtımı sağlıyor!

Gelişen teknoloji ve hızla artan nüfus beraberinde yangın risklerini artırıyor. Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor.

Bilecik avm yangın Haberi

Bilecik avm yangın

Bilecik'te yer alan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şehrin işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'ndaki alışveriş merkezinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın başladı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangına müdahale ederken, binadaki vatandaşlar tahliye edildi. Yangın sebebiyle Atatürk Bulvarı da trafiğe kapatıldı.

İtfaiye ve AFAD ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

Yangın esnasında alışveriş merkezinde olanlardan Emre Tavukçu, Anadolu Ajansı muhabirine, yangını fark ettikten sonra koşarak dışarıya çıktıklarını belirtti.

Bina içinde duman birikmesiyle yangını fark ettiklerini dile getiren Tavukçu, "Ben alışveriş merkezinde bulunan kafede çalışıyorum. Havalandırmadan çok duman çıkmaya başlayınca yangını fark ettik, tüm binayı boşalttılar. Şu an müdahale ediliyor, bekliyoruz. Koşarak dışarıya çıktık."...