28 / 07 / 2024

Bilecik Belediye projeleri

Bilecik Belediye projeleri

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Milli Egemenlik Sosyal Tesislerindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul yolu üzerine yerleştirilen 3 Boyutlu Kayı Boyu Anıtındaki çevre düzenlemesi çalışmalarını yerine getiriyor.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Belediye 3 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Bilecik İli Bozüyük Belediye Başkanlığı, Bozüyük'te yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedelleri 10 milyon TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bilecik Belediye projeleri Haberi

Bilecik Belediye projeleri

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok bölgesinde gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalar ile Bilecik’i güzelleştirmeye devam ediyor. Şehrin tüm noktalarındaki cadde ve kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, bütün cadde ve sokaklardaki kötü görüntüye neden olacak noktalarda da çalışmalar gerçekleştiriyor.


Milli Egemenlik Sosyal Tesisleri


Gerçekleştirdiği çalışmalar ile şehrin imar ve ihyasında önemli olaylara imza atan Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Milli Egemenlik Sosyal Tesislerindeki çalışmalarını da sürdürüyor. Kısa bir süre sonra vatandaşların hizmetine girecek olan Sosyal Tesislerde, vatandaşlar için cazip bir dinlenme alanı olurken, aynı zamanda şehre gelen misafirlerin Bilecik yöresine ait yemeklerin tadına bakabilmesine imkan sağlayacak.


Kayı Boyu Anıtı çevre düzenleme çalışmaları


Gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların memnuniyetini kazanan ekipler çalışmaları kapsamında ayrıca; Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul yolu üzerine yerleştirilen 3...