13 / 05 / 2024

Bilecik sosyal tesisleri vatandaşın hizmetine giriyor!

Bilecik sosyal tesisleri vatandaşın hizmetine giriyor!

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Milli Egemenlik Sosyal Tesislerindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul yolu üzerine yerleştirilen 3 Boyutlu Kayı Boyu Anıtındaki çevre düzenlemesi çalışmalarını yerine getiriyor.



Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok bölgesinde gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalar ile Bilecik’i güzelleştirmeye devam ediyor. Şehrin tüm noktalarındaki cadde ve kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, bütün cadde ve sokaklardaki kötü görüntüye neden olacak noktalarda da çalışmalar gerçekleştiriyor.


Milli Egemenlik Sosyal Tesisleri


Gerçekleştirdiği çalışmalar ile şehrin imar ve ihyasında önemli olaylara imza atan Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Milli Egemenlik Sosyal Tesislerindeki çalışmalarını da sürdürüyor. Kısa bir süre sonra vatandaşların hizmetine girecek olan Sosyal Tesislerde, vatandaşlar için cazip bir dinlenme alanı olurken, aynı zamanda şehre gelen misafirlerin Bilecik yöresine ait yemeklerin tadına bakabilmesine imkan sağlayacak.


Kayı Boyu Anıtı çevre düzenleme çalışmaları


Gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların memnuniyetini kazanan ekipler çalışmaları kapsamında ayrıca; Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul yolu üzerine yerleştirilen 3 Boyutlu Kayı Boyu Anıtındaki çevre düzenlemesi çalışmalarını yerine getiriyor. Gerek şehirde gerek ülke çapında büyük bir beğeni toplayan Kayı Boyu Anıtı, gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları ile şehirden geçen misafirleri en iyi şekilde ağırlayacak.


Şehirler arası otobüs terminali çevre düzenleme çalışmaları


Vatandaşların birçok noktadaki ihtiyaçlarını da yerine getiren ekipler, faaliyetleri kapsamında; Bilecik Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminalinde çevre düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor. Kısa bir süre sonra tamamlanacak çalışmaların bitmesiyle hizmete girecek olan şehirler arası otobüs terminali misafirlerini bütün ihtişamıyla ağırlamaya başlayacak.



Milliyet Osmaniye


Geri Dön