21 / 05 / 2024

Bilecik Belediyesi alt yapı çalışmaları

Bilecik Belediyesi alt yapı çalışmaları

Bilecik Belediyesi, kış ayı içresinde altyapı bir sorunla karşılaşmamak için kentin çeşitli noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalarla aşırı yağışlar sonucu sokaklarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi planlanıyor.

Bilecik’ten ‘altın’ müjdesi! 109 ton rezerve sahip altın madeni açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Söğüt Altın Madeni Tesis Açılışı ve İlk Altın Dökümü töreninde müjdeyi verdi. 109 ton rezervli altın madeninin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, bu tesisin, ilk etapta yıllık 2,5 tona kadar altın üretme kapasitesine sahip olacağını açıkladı.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçiilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Aliağa Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Bilecik Belediyesi alt yapı çalışmaları Haberi

Bilecik Belediyesi alt yapı çalışmaları

Vatandaşların kışın sıkıntı yaşamamasını amaçlayan ve alt yapıya önem veren Bilecik Belediyesi, mazgal, yağmur suyu giderlerinin bakım, yenileme ve temizliği gibi altyapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. Aşırı yağışlarda yağmur sonrası sıkıntı yaşanan bölgelerde de çözüm için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, yağmur suyu gideri ve tahliyesi sorunlarını gidermek için yeni ek boru hattı döşedi. Bu yapılan çalışmalarla aşırı yağışlar sonucu sokaklarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi...