04 / 05 / 2024

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ'daki kentsel gelişim çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Akıllı Şehirler ile ilgili bir sunum yaptı.

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçiilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Bilecik Belediyesi'nde imar planları konuşuldu!

Bilecik Belediyesi Meclisi, yılın son toplantısını Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında gerçekleştirdi. 

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi Haberi

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi


Projesi Bilecik Belediyesince hazırlanan ve yapımı Bien Seramik tarafından gerçekleştirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı.


Çocuklarımız ve gençlerimiz için büyük işlevler görecek olan Bilgi Evi'nin protokolü; Belediye BaşkanımızS elim Yağcı ve Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan tarafından imzalandı.


Bien Seramik Genel Müdürü Nevrettin Şenyayla, Fabrika Yöneticisi Cengiz Erdinç ve Başkan Yardımcısı Nihat Can'ın da hazır bulunduğu törende imzalan protokol ile çocuklarımız ve gençlerimiz yıl sonuna kadar yapımı tamamlanacak olan Bilgi Evinden hizmet alacak.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Selim Yağcı, imzalanan protokol ile eğitim ve çocuklara yönelik büyük ve önemli bir imzanın atıldığını belirtti.


Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin yapımını üstlenen Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan ve beraberindeki heyete ayrıca teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Yağcı,...