13 / 05 / 2024

bilecik belediyesi Pelitözü Gölpark iddiası

bilecik belediyesi Pelitözü Gölpark iddiası

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Çankaya'da kaçak yapılarla mücadelede önemli adım!

Ankara Çankaya Belediyesi, plansız yapılaşma nedeniyle baş gösteren kaçak yapıları ortadan kaldırmak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor.

Eyüpsultan'da okul arazisi satışa çıkarıldı!

Eyüpsultan'da daha önce yıkılan Kemer Okulları'nın bulunduğu 210 bin 538 metrekarelik arazisi satışa çıkarıldı. Eyüpsultan Belediyesi söz konusu satış için meclisten yetki aldı. 

Bursa'da 405 bin binada kaçak kat artışı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,  İnsansız Hava Aracı (İHA) ile yaptığı aramalarda yaklaşık 405 bin binada kat artışı belirledi.

Bilecik Valiliğinden gölet çevresindeki iş yerinin yıkımı ile ilgili açıklama!

Bilecik Valiliği, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında yer alan iş yerinin yıkılmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Bilecik'te gölet çevresindeki iş yeri yıkıldı!

Bilecik'te, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında bulunan iş yeri yıkıldı.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Büyükçekmece’de 10 kaçak yapı daha yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ruhsatsız ve kaçak yapıları zabıta ekiplerinin gözetiminde yıktı.

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

bilecik belediyesi Pelitözü Gölpark iddiası Haberi

bilecik belediyesi Pelitözü Gölpark iddiası

Bilecik Belediye'si 19 Ocak tarihinde rüşvet olayıyla sarsılmıştı. Hizmet binasında bir müteahhitten 200 bin dolar rüşvet aldığı esnada yakalanan Belediye Başkanı'nın danışmanı  Selçuk Erdağı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yaşanan olay sonrası açıklama yapmayan Başkan Şahin'in, müteahhitleri haraç karşılığı çalıştırdığı ayrıca esnaftan rüşvet olarak karides ve sucuk bile aldığı iddia edilmişti.

Sabah Gazetesi'nden Tuna Çam'ın haberine göre; Bilecik Belediyesi'nin milyonluk imar vurgununu ortaya çıktı. Bileciklilerin nefes aldığı, doğa harikası olarak tanınan ve yerleşim yeri açısından çok değerli olan Pelitözü Gölü çevresinin, Başkan Şahin ve danışmanı Erdağı arasında parsel parsel bölüşüldüğü iddia edildi.

YAKINLARININ ÜZERİNE ARSA ALDILAR

Başkan Şahin'in ve danışmanı Erdağı'nın Pelitözü Gölpark çevresinindeki alanları imara açmadan önce kendi aralarında paylaşarak düşük fiyatlarla yakınlarının üzerine satın aldıkları iddiası Bilecik gündemine bomba gibi düştü.