04 / 05 / 2024

bilecik bien son durum

bilecik bien son durum

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

TOKİ Bilecik projesinde son dakika! 105 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik'te inşa edeceği 105 yeni konutun ihalesi 26 Eylül tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 287 konutluk yeni projede son dakika!

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih açıklandı... O ilçedeki 287 konutluk yeni projede son dakika...İşte Bilecik TOKİ ihale detayları...

Çalışmalar son sürat devam ediyor! Türkiye’nin altını işte burada!

Enerji ve madencilik alanındaki çalışmaları son sürat devam ediyor. Bilecik'te keşfedilen yaklaşık olarak 6,5 milyar dolar değerindeki 3,5 milyon ons altın ekonomiye kazandırılacak. İşte detaylar!

Bilecik Osmaneli’nde TOKİ 2+1 ve 3+1!

TOKİ Bilecik Osmaneli’inde proje inşa edecekken bu projenin detayları ise son derece merak edilmekte. Peki TOKİ, Bilecik Osmaneli’nde kaç konut inşa edecek? İşte detaylar…

TOKİ'den Bilecik'in o ilçesine 144 ucuz konut müjdesi! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik toplam 144 konut yer alacak. İşte Bilecik TOKİ detayları...

Bilecik Belediyesi'nde imar planları konuşuldu!

Bilecik Belediyesi Meclisi, yılın son toplantısını Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında gerçekleştirdi. 

Bilecik'te 2B arazi satışı hatırlatması!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak, 2/B taşınmazlarının satışında süre uzatımı yapıldığını ve son günün 30 kasım 2018 olarak belirlendiğini ifade etti.

İmar barışında son gün 31 Ekim!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak, vatandaşlara imar barışının son tarihinin 31 Ekim olduğunu hatırlatarak vatandaşlara ’geç kalmayın’ çağrısı yaptı.

Bilecik Şehit Ömer Halisdemir Stadyumu'nda sona gelindi!

Bilecik merkeze bağlı Bayırköy Beldesinde kentteki ilk ışıklı statta çalışma son sürat devam ediyor.

İşyeri, Çevre Temizlik ve Emlak Vergisinde son gün ne zaman?

Bilecik Belediyesi İşyeri, Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi ödemelerinde resmi olarak son tarihi açıkladı.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Bilecik Belediye Meclisi'nin 2017 bütçesi 72 milyon TL!

Bilecik Belediye Meclisi, yılın son birleşiminde 2017 bütçesi 72 milyon TL olarak oy birliği ile onayladı.

bilecik bien son durum Haberi

bilecik bien son durum


Projesi Bilecik Belediyesince hazırlanan ve yapımı Bien Seramik tarafından gerçekleştirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı.


Çocuklarımız ve gençlerimiz için büyük işlevler görecek olan Bilgi Evi'nin protokolü; Belediye BaşkanımızS elim Yağcı ve Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan tarafından imzalandı.


Bien Seramik Genel Müdürü Nevrettin Şenyayla, Fabrika Yöneticisi Cengiz Erdinç ve Başkan Yardımcısı Nihat Can'ın da hazır bulunduğu törende imzalan protokol ile çocuklarımız ve gençlerimiz yıl sonuna kadar yapımı tamamlanacak olan Bilgi Evinden hizmet alacak.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Selim Yağcı, imzalanan protokol ile eğitim ve çocuklara yönelik büyük ve önemli bir imzanın atıldığını belirtti.


Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin yapımını üstlenen Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan ve beraberindeki heyete ayrıca teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Yağcı,...