30 / 04 / 2024

Bilecik Gölpazarı trafo kamulaştırma

Bilecik Gölpazarı trafo kamulaştırma

Bilecik Gölpazarı'ndaki bazı gayrimenkuller için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

O ilden milyonlarca dolarlık altın çıkarılacak! Tüm gözler cuma gününe çevrildi!

Heyecanla karşılanan altın rezervi bulunmasında yeni gelişme bir yaşandı. Bilecik Söğüt'te GÜBRETAŞ'a ait maden sahasında bulunan 109 ton altın yani 3,5 milyon ons altın keşfinde beklenen tarih için geri sayım başladı. İşte detaylar...

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili sınırları içerisinde Gölpazarı Üzümlü KÖK-Üzümlü Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bilecik 177 konut ihalesi yarın!

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Reşadiye Mahallesi 177 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Bilecik'e 177 yeni konut müjdesi!

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Reşadiye Mahallesi 177 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gölpazarı TOKİ konutlarının ihalesi 15 Ekim'de!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı'nı TOKİ ile buluşturacaklarını açıkladı. Dönmez, "Vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyoruz. 15 Ekim'de inşallah ihalesi gerçekleştirilecek" dedi.

Bilecik'te acele kamulaştırma kararı!

Bilecik İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ve ekli liste ile haritada kamulaştırma yapımı amacıyla söz konusu güzergaha isabet eden taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Bilecik Gölpazarı trafo kamulaştırma Haberi

Bilecik Gölpazarı trafo kamulaştırma

Bilecik Gölpazarı'ndaki bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne Ait “154 kV Gölpazarı Trafo Merkezi Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların Adı Geçen Genel Müdürlük Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için