28 / 04 / 2024

bilecik hastaneleri

bilecik hastaneleri

Bilecik Osmangazi Mahallesi'ne (TOKİ) "özel hastane" geliyor. Adapazarlı 10 uzman doktorlu bir sağlık grubu tarafından Bilecik'e özel hastane açmak için Sağlık Bakanlığı'na başvurulduğu ve hastane yerinin belirlendiği öğrenildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru bedeli ne kadar?

Başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları 104 bin 14 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru bedeli ne kadar?

Bilecik Bozüyük TOKİ son başvuru günü!

Bilecik Bozüyük TOKİ son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Konut teslimlerinin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 155 adet konut kurayla satılıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları bugün başladı!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları bugün başladı. Kura çekimi 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

Bilecik atıksu arıtma tesisi törenle açıldı!

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete girdi.

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü!

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Konut fiyatlarının 72 bin 36 TL'den başladığı projede 74,76 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu fiyat listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman?

Kura çekilişi 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bilecik Bozüyük'te daire fiyatları 104 bin 14 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman?

Bilecik Bozüyük TOKİ ödeme planı!

Bilecik Bozüyük TOKİ ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuru işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 3+1 daireler kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru 2015!

Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihi!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihi 13 Nisan - 15 Mayıs 2015 olarak belirlendi. Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen projede aylık taksitler 650,08 TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 724 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları yarın başlıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede başvuru dönemi 15 Mayıs'ta sona erecek.

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete girdi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı açıklamalarda bulundu.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda başvurular 13 Nisan'da başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap konutlarının satışı için başvurular başlıyor. Başvurular 13 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek..

bilecik hastaneleri Haberi

bilecik hastaneleri

TOKİ bölgesinde bulunan Kuruluş Camii'nin yanındaki ticaret alanına yapılacak hastane için, girişimci firmanın temsilcilerinin ve Belediye Başkanı Selim Yağcfnın esnafla görüştüğü ve orta yol bulunarak anlaşma sağlandığı ifade ediliyor. 


Toplam 5000 m2 üzerine kurulu ticaret alanının oradaki dükkan sahiplerinden toplam aylık 13.000TL'ye kiralandığı da gelen bilgiler arasında. 


Mevcut yerde şuan ekmek fırını, mini market ve tuhafiyeci faaliyet gösterirken, oldukça büyük olan binanın kalan kısımları ise ya depo olarak kullanılıyor ya da boş duruyor. Öncelikle Tıp Merkezi olarak başlayacak Hastane'nin bu yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi beklenirken adı Ertuğrul Gazi Özel Tıp Merkezi olacağı öğrenildi. 


Özel hastanenin kaç yatak kapasiteli olacağına ilişkin şuan için bir karar verilmediği alanda yapılacak etüd çalışmaları sonrası kararlaştırılacağı gelen bilgiler arsında yerini alırken, Bilecik Devlet Hastanesi'nin yeni yerinin...