09 / 05 / 2024

Bilecik imar

Bilecik imar

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak. Selim Yağcı açıklamada bulundu. Kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, hem belediye ekiplerinin çalıştığını, hem de özel sektörden çalışmalar için yardım aldıklarını söyledi.

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Bilecik Belediyesi'nde imar planları konuşuldu!

Bilecik Belediyesi Meclisi, yılın son toplantısını Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında gerçekleştirdi. 

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantının çoğunluğunu imar konuları oluştururken gündem maddeleri oy birliğiyle karara bağlandı.

İmar barışında son gün 31 Ekim!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak, vatandaşlara imar barışının son tarihinin 31 Ekim olduğunu hatırlatarak vatandaşlara ’geç kalmayın’ çağrısı yaptı.

İmar barışına 2 milyon kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varan, Bilecik'te katıldığı bir programda imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmar barışının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Varan, "8 Haziran'dan bu yana 2 milyona aşkın başvuru var'' dedi.

Bilecik'te yeni imar planları kabul edildi!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Belediye Meclisi Mart ayı olağan meclis toplantısı 2. bileşimi Meclis Başkan vekili M. Doğan Tunç başkanlığında gerçekleştirildi. 

Bilecik'te imar çalışmaları hız kesmiyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan birçok projenin yapım çalışmasını inceledi. Yağcı, şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Bilecik Pazaryeri Belediyesi imar komisyonu raporu kabul edildi!

Bilecik Pazaryeri Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek imar komisyonu raporu kabul edildi.

Bilecik Pazaryeri'nde yeni imar çalışması başladı!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Belediye tarafından 190 dönümlük alanda yeni imar çalışması başlatıldığı açıklandı.

Bilecik Belediyesi Şubat toplantısında imar konuları görüşüldü!

Bilecik Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı, başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda 2 gündem maddesi ile imar konuları görüşüldü.

Bilecik Bahçelievler'e özel hastane geliyor!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'ne yapılacak özel hastane için gerekli imar planı değişikliği önceki gün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında görüşüldü. İmar planının kabul edilmesi halinde inşaata başlanacak.

Bilecik imar Haberi

Bilecik imar

Cafer Elmas Bilecik'te hayatı felç eden yoğun kar yağışının ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı açıklamada bulundu. Kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, hem belediye ekiplerinin çalıştığını, hem de özel sektörden çalışmalar için yardım aldıklarını söyledi. 

1-2 gün içerisinde şehir içindeki her noktayı vatandaşların rahat kullanabileceği hale getireceklerini söyleyen Yağcı şöyle konuştu: "Şu aşamada biz özel sektörden de destek alarak kar temizleme çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 

İlave greyder, ilave kepçe destekleri de alıyoruz; ama tabi 10 yıl içerisinde, ben 11 yıldır belediye başkanıyım, 2004 yılında benzer bir kar yağışı oldu. 

Bir anda ve yoğun bir şekilde olan bir yağış; ama bu geçen süreç içerisinde çok şükürler olsun hayatı olağanüstü aksatacak bir aksaklık olmadı. 


Bilecik Yarın...