27 / 04 / 2024

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak!

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak!

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak. Selim Yağcı açıklamada bulundu. Kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, hem belediye ekiplerinin çalıştığını, hem de özel sektörden çalışmalar için yardım aldıklarını söyledi.



Cafer Elmas Bilecik'te hayatı felç eden yoğun kar yağışının ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı açıklamada bulundu. Kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, hem belediye ekiplerinin çalıştığını, hem de özel sektörden çalışmalar için yardım aldıklarını söyledi. 

1-2 gün içerisinde şehir içindeki her noktayı vatandaşların rahat kullanabileceği hale getireceklerini söyleyen Yağcı şöyle konuştu: "Şu aşamada biz özel sektörden de destek alarak kar temizleme çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 

İlave greyder, ilave kepçe destekleri de alıyoruz; ama tabi 10 yıl içerisinde, ben 11 yıldır belediye başkanıyım, 2004 yılında benzer bir kar yağışı oldu. 

Bir anda ve yoğun bir şekilde olan bir yağış; ama bu geçen süreç içerisinde çok şükürler olsun hayatı olağanüstü aksatacak bir aksaklık olmadı. 


Bilecik Yarın Gazetesi


Geri Dön