09 / 05 / 2024

Bilecik laşım

Bilecik laşım

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak. Selim Yağcı açıklamada bulundu. Kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, hem belediye ekiplerinin çalıştığını, hem de özel sektörden çalışmalar için yardım aldıklarını söyledi.

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti: Yoğun, çok katlı yapılaşmış!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve X sosyal medya hesabından İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Narenciyede kalıntı sorunu kalmayacak! Üreticilere 8 bin sinek tuzağı dağıtıldı!

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, biyoteknik ve biyolojik mücadele ve İyi Tarım Uygulamalarının organik ve kalıntısız üretimin temeli olduğunu belirterek, “Bütün zararlılarla hemen ilaçla mücadele etmemeliyiz” ifadesini kullandı.

Akbank'tan flaş açıklama. İşte promosyon miktarları

Bankalar emekli vatandaşların maaşlarını kendi bankaları üzerinden alması adına canla başla mücadele etmeye devam ediyor. Bu konuyla ilgili Akbank cephesinden de açıklama geldi.

Simitte tüm bilinenler değişiyor! Taslak hazırlandı

TSE’nin yeni hazırlamış olduğu taslağa göre simit; sokak simidi, pastane simidi, dolgulu simit ve hamuru haşlanmış simit olarak dört şekle ayrılacak. Bunların yanında simit, kendine has tat ve kokuda olacak, acılaşmış olmayacak. İşte detaylar…

İnşaat sektöründe batık kredi tutarı 290 milyon TL'ye ulaştı!

İnşaatlar için kesenin ağzını açan bankalar şimdi sağladığı milyarlarca TL'lik krediyi toplayamama riskiyle karşılaşmış durumda. Kasım 2021'de inşaat sektöründe batık kredi oranı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 20.6 yükselişle 30 milyar 290 milyon Türk Lirası'na ulaştı.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Depremin baş suçlusu yine 'çürük binalar' oldu!

Her deprem olduğu gibi İzmir'deki felakette baş suçlu 'çürük binalar, kesilen taşıyıcı kolonlar' oldu. Zemin katında lağım borusunun geçebilmesi için kesilmiş bir taşıyıcı kolon bir felekate yol açabiliyor.

Kovid-19'la müstakil ve bahçeli evlere talep katlandı!

Kovid-19 sonrası tatil bölgeleri ve yazlıklara talebin artması, buralardaki konut piyasasını da hareketlendirdi. Bodrum'da konut satışları Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 83,1 artış gösterdi.

Mehmet Şeker: Yatırımlar için arsa tahsisi bekliyoruz!

Aandolu'nun köklü aile şirketleri de Kovid-19'la mücadele içerisinde. Tüm şirketler bu krizden en az hasarla çıkmayı istiyor. Tosyalı, Erdemoğlu gibi şirketler 2020 için planladıkları yatırımlarını ertelemiyor...

Bilecik Yenipazar'da arazi toplulaştırma çalışmaları başladı!

Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bilecik'in Yenipazar ilçesinde "Arazi Toplulaştırması ve Birlikte Üretim Modeli Projesi" çalışmaları başlatıldı.

Pandemi hastanelerinin odaları tamamlanıyor!

COVID-19'la mücadele kapsamında Sancaktepe ve Yeşilköy bölgelerinde inşa edilen pandemi hastalerinin servis ve yoğun bakım odaları tamamlanıyor.

Türkiye'nin Gazze'de yaptırdığı hastane koronavirüsle mücadele için hizmete başladı!

TİKA, Gazze'deki en büyük Türk hastanesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Kovid-19'la mücadele amacıyla Filistin makamlarına devretti

Bergama Belediyesi'nden 2020'de imar harcında indirim!

Yeni yılın ilk meclis toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Bergama Belediyesi, yeni yıla müjdeli haberlerle başladı.

Bilecik laşım Haberi

Bilecik laşım

Cafer Elmas Bilecik'te hayatı felç eden yoğun kar yağışının ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı açıklamada bulundu. Kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, hem belediye ekiplerinin çalıştığını, hem de özel sektörden çalışmalar için yardım aldıklarını söyledi. 

1-2 gün içerisinde şehir içindeki her noktayı vatandaşların rahat kullanabileceği hale getireceklerini söyleyen Yağcı şöyle konuştu: "Şu aşamada biz özel sektörden de destek alarak kar temizleme çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 

İlave greyder, ilave kepçe destekleri de alıyoruz; ama tabi 10 yıl içerisinde, ben 11 yıldır belediye başkanıyım, 2004 yılında benzer bir kar yağışı oldu. 

Bir anda ve yoğun bir şekilde olan bir yağış; ama bu geçen süreç içerisinde çok şükürler olsun hayatı olağanüstü aksatacak bir aksaklık olmadı. 


Bilecik Yarın...