04 / 05 / 2024

Bilecik projeleri

Bilecik projeleri

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Bilecik'te imar çalışmaları hız kesmiyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan birçok projenin yapım çalışmasını inceledi. Yağcı, şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Bilecik 2015 yılını en verimli şekilde tamamladı!

Bilecik Belediyesi, 2015 yılın faaliyetlerini açıklarken, ’’Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele’’ sloganı ile vatandaşlara hizmet edildiğini bildirdi.

Bilecik'e 2016 yılında 12 dev yatırım yapılacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2016 yılında yapacağı 12 dev proje hakkında bilgi verdi.Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yapılan sabah kahvaltısında basın mensupları ile buluştu.

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak!

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak. Selim Yağcı açıklamada bulundu. Kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, hem belediye ekiplerinin çalıştığını, hem de özel sektörden çalışmalar için yardım aldıklarını söyledi.

Veysel Eroğlu: Nüfus başına düşen yatırım miktarında Bilecik bir numara!

Bazı ziyaretler ve programlara katılmak üzere Bilecik'e gelen Bakan Eroğlu yaptığı açıklamada "Nüfus başına düşen yatırım miktarı olarak Bilecik Türkiye'de şu anda bir numaradır" dedi

Bilecik'te ağır tonajlı araçların evlere zarar verdiği iddia edildi!

Gölpazarı ilçesinde, ağır tonajlı araçların evlere zarar verdiği öne sürüldü. Bilecik Gölpazarı ilçesinde, mermer yüklü ağır tonajlı araçların geçişi nedeniyle evlerin hasar gördüğü iddia edildi.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Selim Yağcı Bilecik projelerini yerinde inceledi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağcı: "Projelerle bilecik belediyesinin örnek ve çevreci olduğunu ispat edeceğiz" dedi.

TOKİ Bilecik Konutları Pazaryeri'nde başvuru için son 4 gün!

Taksitlerin 253,43 TL'den başladığı TOKİ Bilecik Pazaryeri'nde 36 adet konut satışa sunuluyor...

Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!

Başkent Ankara konut projeleri ve fiyatları araştırdık. Lükste ve konforda İstanbul projeleriyle yarışır nitelikte tasarlanan projelerde fiyatlar 87 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor...

İzmir konut projeleri fiyatları 2013!

Ege'nin incisi İzmir'deki konut fiyatlarını araştırdık. İzmir konut projeleri fiyatları 97 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 500 bin dolara kadar çıkıyor. İşte tüm detayları ile İzmir konut projeleri fiyatları...

TOKİ Bilecik Evleri Pazaryeri'nde başvuru için son 6 gün!

36 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Bilecik Pazaryeri projesinde satışlar kura yöntemiyle gerçekleşiyor...

İstanbul uygun fiyatlı konut projeleri 2013! 36 bin TL'den başlıyor!

İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen ve 100 bin TL'nin altına satışa sunulan konut projelerini araştırdık. İşte uygun fiyata zengin bir yaşamın kapılarını aralayan İstanbul uygun fiyatlı konut projeleri...

Çelik sektörü İstanbul’un dev projeleri ile büyüyecek!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci: “Kentsel dönüşüm, yeni havalimanı, Kanal İstanbul ve üçüncü köprü… Çelik sektörü iç piyasada İstanbul’un dev projeleri ile büyüyecek” dedi.

Bilecik projeleri Haberi

Bilecik projeleri

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde imza töreni gerçekleştirildi. Bilecik Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre, Belediye Başkanı Semih Şahin,  Bilecik Belediyesi ile TMMOB Mimarlar Odası Temsilciliği, İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği, Makine Mühendisleri Odası Temsilciliği, Elektrik Mühendisleri Odası Temsilciliği, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Temsilciğinden yetkililerinin katılımıyla hazırlanan protokole imza attı.

Semih Şahin, yaptığı konuşmada, 'Şehrimiz için yapacaklarımız ortak aklın eseri olarak gerçekleştireceğiz. Bilecik Belediyesi olarak kentimizde yaşayan mimar ve mühendis odalarıyla ortak bir protokol imzaladık. Bu protokol çerçevesinde kentimizde yapılacak olan tüm işleri yerli mimar ve mühendis arkadaşlar ile birlikte yapılmasını öngören bir protokol imzaladık. Bunun amacı ise; sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi için ortak mesleki ve...