04 / 05 / 2024

bilecik konut projeler

bilecik konut projeler

Şeyh Edebali Üniversitesi'nin 2007 yılında kurulmasının ardından şehir merkezinde ardı ardına yeni inşaat projesinin temelinin atıldığı, sektörde canlılık yaşanması sonucu birçok yatırımcının rotasını Bilecik'e çeviriyor..

TOKİ Bilecik projesinde son dakika! 105 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik'te inşa edeceği 105 yeni konutun ihalesi 26 Eylül tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

TOKİ Bilecik projesiyle tam 287 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik 2023 projesiyle tam 287 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projede ayrıca 4 adet dükkan ve 1 adet cami de yer alacak.

TOKİ’den Bilecik’e 99 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

6 soruda TOKİ Bilecik Sosyal Konut Projesi 2022! Bilecik ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ Bilecik 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bilecik projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bilecik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ'den Bilecik'in o ilçesine 144 ucuz konut müjdesi! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik toplam 144 konut yer alacak. İşte Bilecik TOKİ detayları...

TOKİ Bilecik projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 144 konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik İnhisar projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Bilecik projesi için düğmeye bastı! O ilçede 144 ucuz konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik projesi için start verdi. Projenin ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Bilecik projesi için geri sayım başladı! Bilecik'e 144 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik projesi için düğmeye bastı. Projede 144 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ'nin yeni projeleri için tarih açıklandı! TOKİ'den konut almak isteyenlere son dakika müjdesi! İşte il il o projeler

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin tarihlerini de açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte il il o projeler...

Bilecik'e millet bahçesi ve 500 konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretinde, ile yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum açıklamasında, Bilecik için millet bahçesi ve konut müjdesi verdi.

TOKİ Bilecik'te 500 konut inşa edecek!

Bilecik'e bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Bilecik'te 500 konut inşa edeceğini dile getirdi. 

TOKİ Bilecik 177 konut ihalesi yarın!

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Reşadiye Mahallesi 177 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Bilecik'e 177 yeni konut müjdesi!

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Reşadiye Mahallesi 177 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

bilecik konut projeler Haberi

bilecik konut projeler

Bilecik gayrimenkul yatırımı bakımından bir çok fırsatlar sunuyor. Özellikle şehir merkezinde üniversite öğrencileri için apart yapımları ve pansiyonlar binaları dikkat çekiyor. Şehir merkezinde yeni bina almak isteyenler bina bulmakta zorluk çekiyor. Eski binaların yıkılmasıyla yeni binalar 1+1 ve 2+1 şeklinde yapılarak kız ya da erkek apart olarak kullanılıyor. Üniversite, Bilecik ekonomisine çok büyük katkı yaparken şehir gelişimine, kültürüne, tanıtımına büyük etki oluşturuyor. 


Dükkan kiralarında artış yaşanırken esnaflarda yeni işyeri açmakta bina bulmakta sıkıntı çekiyor. Belediye tarafından yapı ruhsatı verilen yapılarda artış kaydedildiği belirtildi. 


İnşaat yapımında deneyimli müteahhit Yılmaz Dirik, sektörün Bilecik'te çok hızlı geliştiğini söyledi. Dirik "Şimdi yapılan binalar daha modern. Eski sobalı evlere pek rağbet yok. 

Yeni ev almak isteyenler için banka kredileri daha cazip. Kooperatif binalara rağbet yok. Yatırım yapmak...