29 / 04 / 2024

bilecik osmangazi özel hastane

bilecik osmangazi özel hastane

Bilecik Osmangazi Mahallesi'ne (TOKİ) "özel hastane" geliyor. Adapazarlı 10 uzman doktorlu bir sağlık grubu tarafından Bilecik'e özel hastane açmak için Sağlık Bakanlığı'na başvurulduğu ve hastane yerinin belirlendiği öğrenildi.

Mahkeme o ildeki OSB yapımına izin vermedi!

Bilecik’teki verimli tarım arazilerine Bilecik İl Özel İdaresince yapılması planlanan “Organize Sanayi Bölgesi” projesine verilen onayın hukuka uygun olmadığı ifade edildi. Sakarya İkinci İdare Mahkemesi’ne açılan dava sonucu OSB yapımı rafa kalktı.

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Osmangazi Demirtaş'ın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyal planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi bin projeyi geride bıraktı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi Projesi, ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında ilk elemeyi başarıyla geçti.

Bilecik'te 100 kişilik yurt inşa ediliyor!

Bilecik İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilecik İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde 100 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde inşa ettiği Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi ile planlı şehirleşmenin en güzel örneğini sunuyor.

Osmangazi'de yeni imar yolları açılıyor!

Osmangazi’de planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden Demirtaş bölgesinde yepyeni bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. İmar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Mustafa Dündar: Dönüşümde özel sektörün önünü açıyoruz!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Özel sektörün de bu konuda adımlar atması gerekiyor. Biz yaptığımız çalışmalarla kentsel dönüşümde özel sektörün önünü açacak, kentsel dönüşümün lokomotifi olacak projeler üretiyoruz" dedi

BASF, Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, çelik ayaklarının sabitlenmesi için Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi.BASF, aktif deprem bölgesine inşa edilen Osmangazi Köprüsü için dayanıklı ve uzun bir servis ömrü sağlıyor.

bilecik osmangazi özel hastane Haberi

bilecik osmangazi özel hastane

TOKİ bölgesinde bulunan Kuruluş Camii'nin yanındaki ticaret alanına yapılacak hastane için, girişimci firmanın temsilcilerinin ve Belediye Başkanı Selim Yağcfnın esnafla görüştüğü ve orta yol bulunarak anlaşma sağlandığı ifade ediliyor. 


Toplam 5000 m2 üzerine kurulu ticaret alanının oradaki dükkan sahiplerinden toplam aylık 13.000TL'ye kiralandığı da gelen bilgiler arasında. 


Mevcut yerde şuan ekmek fırını, mini market ve tuhafiyeci faaliyet gösterirken, oldukça büyük olan binanın kalan kısımları ise ya depo olarak kullanılıyor ya da boş duruyor. Öncelikle Tıp Merkezi olarak başlayacak Hastane'nin bu yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi beklenirken adı Ertuğrul Gazi Özel Tıp Merkezi olacağı öğrenildi. 


Özel hastanenin kaç yatak kapasiteli olacağına ilişkin şuan için bir karar verilmediği alanda yapılacak etüd çalışmaları sonrası kararlaştırılacağı gelen bilgiler arsında yerini alırken, Bilecik Devlet Hastanesi'nin yeni yerinin...