04 / 05 / 2024

Bilecik Otogarı

Bilecik Otogarı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki otogar esnafı ve basın mensuplarına, yapımı devam eden yeni Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bilecik Otogarı YHT Garı'na bağlanacak!

DSİ Eskişehir Bölge Müdürü Hayrettin Baysal yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Bilecik Belediyesi şehirlerarası otobüs terminali ile Yüksek Hızlı Tren (YHT) garının köprü ile bağlanacağı bildirildi.

Bilecik Pazaryeri'nde otogar çalışmaları incelendi!

Bilecik'in Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, belediye meclis üyeleriyle otogar çalışmalarını inceledi. Başkan Yalçın ve belediye meclis üyeleri, bu çalışmalarla ilçenin daha yaşanılabilir bir hale geldiğini belirttiler.

Yeni Bilecik otogarı nasıl olacak?

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki otogar esnafı ve basın mensuplarına, yapımı devam eden yeni Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bilecik Otogarı YHT Garı'na bağlanacak!

DSİ Eskişehir Bölge Müdürü Hayrettin Baysal yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Bilecik Belediyesi şehirlerarası otobüs terminali ile Yüksek Hızlı Tren (YHT) garının köprü ile bağlanacağı bildirildi.

Selim Yağcı Bilecik projelerini yerinde inceledi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağcı: "Projelerle bilecik belediyesinin örnek ve çevreci olduğunu ispat edeceğiz" dedi.

Bilecik Üyücük Tümülüsü arkeolojik sit alanı oldu!

Bilecik Merkez Deresakarı Köyü'nde tespit edilen Üyücük Tümülüsü 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi. Üyücük Tümülüsü'ne ilişkin karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Homeros Bulvarı Otogar’a uzatılacak!

Homeros Bulvarı ’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan yeni güzergahın uygulama projelerinin çizimine başlandı. 6.2 kilometrelik güzergah üzerinde kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Bilecik'te orman yangını çıktı!

Bilecik'te orman yangını çıktı. Bilecik Bayırköy beldesindeki yangın yaklaşık olarak 1 hektar alana zarar verdi. Çıkan yangın yaklaşık, 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.

İzmir Homeros Bulvarı’nın Otogar’a kadar uzatılması projesine başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca trafiğini rahatlatmak amacıyla geçtiğimiz yıl hizmete aldığı Homeros Bulvarı’nın Otogar’a kadar uzatılması için uygulama projelerine başlandı. Güzergah üzerinde kamulaştırma çalışmaları da devam ediyor.

İstanbul Esenler Otogarı kilitlendi!

Ramazan Bayramı öncesi İstanbul'u terk eden tatilcilerin geri dönüşü dün Esenlerdeki İstanbul Otogarının kilitlenmesine neden oldu. Otogar girişinden geriye doğru 5 km'lik araç trafiği yaşandı.

İzmit Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor!

İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda...

İstanbul Otogarında bayram yoğunluğu yaşanıyor!

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul otogarında yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Birçok otobüs firmasında biletler tükenirken, yetkililer de ek seferler koymak için çabalıyor...

İzmir Otogarı'nda doluluk yüzde 100'e yaklaştı!

İzmir Otogarı 'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen bazı vatandaşlar memleketlerini ziyarete giderken, bazıları da yazlık bölgelere yolculuk etmeyi tercih ediyor, otogarda doluluk yüzde 100'e yaklaştı

Çimsa, Sançim Bilecik Çimento'nun yüzde 100'nü satın aldı!

Sabancı Holding'e ait çimento sektöründe faaliyet gösteren Çimsa, Sançim Bilecik Çimento'nun tamamını 220,7 milyon dolara almak için sözleşme imzaladığını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu' na bildirdi...

Bilecik Otogarı Haberi

Bilecik Otogarı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki otogar esnafı ve basın mensuplarına, yapımı devam eden yeni Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni gezdirerek tesis ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin bitmesi halinde işleyişi ve yapılacak faaliyetler hakkında da esnafa bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, tesisin bitmesiyle birlikte Bilecik’te ulaşım anlamında büyük bir adımın atılmış olacağını kaydetti. Yağcı, "İnşaat çalışmalarının büyük bir kısmının tamamlandığı terminalimizde iç dizayn çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bilecik’in gelişimine bakışımızı gösteren bir çalışma. İnşallah Bilecik’e 50 bin metrekarelik yetmesin, 500 bin metre karelik yapalım. Bilecik artık Türkiye’nin de ilgi odağı olmaya başladı. Gelecekte dünya turizmi noktasında da önemli bir destinasyon merkezi olacak. Tesisin tamamlanmasıyla birlikte gerek mimarisiyle gerek işleviyle Bilecik’imiz için güzel hizmetlerin verileceği bir tesis...