04 / 05 / 2024

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kula'ya gençlik kültür merkezi ve pazar yeri geliyor!

Kula Belediyesi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda yeni Pazaryeri yapılması planlanan alanın, “Gençlik Kültür Merkezi ve Pazaryeri” olması doğrultusunda plan tadilatını yapması için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne yetki verdi.

Bilecik Gençlik Merkezi binasının inşaatında sona gelindi!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Gençlik Merkezi binası inşaatında sona gelindi.2014 yılında inşaatına başlanılan 1 milyon 790 bin sözleşme bedelli merkez, gençlerin sosyal, kültürel yaşantısına yön verecek

Konya Gödene'ye gençlik merkezi yapılacak!

Meram Belediye Başkanı Toru, TOKİ konutlarının bulunduğu Gödene Mahallesi'ne kapalı Pazaryeri ve Bacıyan-ı Meram'ın yapılacağı müjdesini verdi. Gençlik Merkezi'nin temelinin de atılacağını söyledi.

Bitlis'e Gençlik Merkezi yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçeye bağlı Ovakışla Beledesi’nde yapımı devam “Gençlik Merkezi” inşaatında incelemelerde bulundu.

Gümüşhane Gençlik Parkı açılışı ne zaman?

Gümüşhane Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gençlik Parkı inşaatı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Ercan Çimen, eski Atatürk Stadyumunda yapımı devam eden Gençlik Parkı projesi inşaatını inceleyerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bilecik Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bilecik Gençlik Merkezi inşaatına 2014 yılında başlanıldı.

Bilecik Gençlik Merkezi inşaatı sürüyor!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Gençlik Merkezi inşaatının önümüzdeki eylül ayı içersinde tamamlanması hedefleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Samsun'a 29 proje!

Karadeniz’in en gelişmiş şehri Samsun’da dinamik gençler ve sporcuların yetiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak 29 proje daha yakın zamanda Samsunluların hizmetine sunulacak.

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'da yaptırılacak Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Sultangazi Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi inşaatı yapım işi ihaleye çıkarıldı. İhale 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kızılcahamam Gençlik Merkezi açıldı!

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü Binası’nın açılış törenine katılan ve bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu zamana kadar Kızılcahamam’a eski parayla 20 trilyon liralık asfalt döktük” dedi.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi Haberi

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında bulunan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri sonrası kısa bir açıklamalarda bulunan Başkan Yalçın, “Vizyon projelerimizden birisi olan Pazaryeri Gençlik Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemizin sosyal yaşamına çok büyük katkı sağlayacak olan projenin bu yılın sonunda inşaat çalışmalarının bitmesi planlanıyor. 2014 yerel seçimlerinde hemşehrilerimize Pazarcıklıların yaptığı eski sağlık ocağı binasını kullanılır hale getirip hizmetine sunacağız. Sözünün tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 10 yıllık dönemde halkımıza verdiğimiz sözleri yüce rabbim nasip etti. Bizlere desteğini dualarını esirgemeyen Pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” diye...