29 / 04 / 2024

Kızılcahamam Gençlik Merkezi açıldı!

Kızılcahamam Gençlik Merkezi açıldı!

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü Binası’nın açılış törenine katılan ve bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu zamana kadar Kızılcahamam’a eski parayla 20 trilyon liralık asfalt döktük” dedi.




Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,  Kızılcahamam da açılış törenlerine katıldı, ilçeye yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri anlattı.  Başkan Gökçek, Kızılcahamam’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü’nün açılışlarını gerçekleştirdi.


-“KIZILCAHAMAM’A 20 TRİLYON LİRALIK ASFALT ”


Kızılcahamam Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü Binası’nın açılış törenine katılan ve bir konuşma yapan Başkan Gökçek, “Bu zamana kadar Kızılcahamam’a eski parayla 20 trilyon liralık asfalt döktük” dedi.

Konuşmasında ilçeye Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları anlatan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Bu zamana kadar Kızılcahamam’a toplam 201 bin ton yani eski parayla 20 trilyon liralık asfalt serdik. Köy yolu açma çalışmaları gerçekleştirdik. 63 kilometrelik yeni içme suyu şebeke hattı döşedik. Yaklaşık 10 trilyon harcama yaptık. Yaklaşık 1 kilometrelik atık su hattı yaptık. 20 adet yeni kuyu açtık. 1 adet pompa istasyonu, 33 adet klorlama ünitesi kurduk. Ana bulvarlardaki refüjleri düzenledik. İlçeyi çiçeklerle süslüyoruz. Çay kenarına 6-7 bin metrekare büyüklüğünde bir park yapımı devam ediyor. Onu da bu sene içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımız bitmeyecek, her zaman devam edecek.”.


Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön