16 / 05 / 2024

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ulaşım

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ulaşım

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü Binası’nın açılış törenine katılan ve bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu zamana kadar Kızılcahamam’a eski parayla 20 trilyon liralık asfalt döktük” dedi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ihaleye çıkıyor!

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ve zeminaltı otoparkı, öğrenci yurdu olarak işletilmek üzere ihaleye çıkıyor. 

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Bakan Kasapoğlu, 'Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışıyla hunharlığa, vahşiliğe ve insafsızlığa karşı sevginin merhametin adaletin ve kötülüğe karşı dik duruşunun mesajını veriyoruz.'

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kütahya Diyanet Gençlik Merkezi açıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ulaşım Haberi

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ulaşım


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,  Kızılcahamam da açılış törenlerine katıldı, ilçeye yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri anlattı.  Başkan Gökçek, Kızılcahamam’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü’nün açılışlarını gerçekleştirdi.


-“KIZILCAHAMAM’A 20 TRİLYON LİRALIK ASFALT ”


Kızılcahamam Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü Binası’nın açılış törenine katılan ve bir konuşma yapan Başkan Gökçek, “Bu zamana kadar Kızılcahamam’a eski parayla 20 trilyon liralık asfalt döktük” dedi.

Konuşmasında ilçeye Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları anlatan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Bu zamana kadar Kızılcahamam’a toplam 201 bin ton yani eski parayla 20 trilyon liralık asfalt serdik. Köy yolu açma çalışmaları gerçekleştirdik. 63 kilometrelik yeni içme suyu şebeke hattı döşedik. Yaklaşık 10 trilyon harcama yaptık. Yaklaşık 1 kilometrelik atık su hattı yaptık. 20 adet yeni...