28 / 04 / 2024

Bilecik Pazaryerinde bina yıkımı tamamlandımı

Bilecik Pazaryerinde bina yıkımı tamamlandımı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, belediye tarafından riskli yapı belgesi alınan 40 yıllık binalar yıkıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce depreme dayanıksız, riskli bina olarak tespit edildiğini bildirdi.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Bilecik Merkez'de icradan 4.6 milyon TL'ye satılık bina!

Bilecik Satış Memurluğu, Bilecik Merkez'de bulunan 6 daireli binayı satışa çıkardı. 4 bin 468 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 4 milyon 648 bin 949 TL olarak belirlendi.

Bilecik İl Özel İdaresi ek bina inşaat çalışmaları sürüyor!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından kullanılan ve fakültenin üniversite sahasının içine taşınması ile İl Özel İdaresi’ne tahsis edilen binada onarım çalışmaları devam ediyor.

Mimarlık öğrencileri Bilecik'te bina onarıyor!

Birçok üniversitenin mimarlık bölümü öğrencileri "Köyünü Yaşat Projesi" kapsamında yaz tatillerini çalışarak geçiriyor.

Akiş GYO Bilecik'teki bina ve taşınmazlarını Ersur Tekstil'e sattı!

Akiş GYO KAP'ta Bilecik Bozüyük Yaftı Mevkii'nde kain ve T.C. Bozüyük Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada, kayıtlı bulunan taşınmazlar ve üzerindeki binaların satışı hakkındaki raporunu yayınladı.

Bilecik Pazaryeri'nde riskli binalar yıkılıyor!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, belediye tarafından riskli yapı belgesi alınan 40 yıllık binalar yıkıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce depreme dayanıksız, riskli bina olarak tespit edildiğini bildirdi.

Yeşil Bina Yönetmeliği çıktı!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Miidiirü Murat Akat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Yeşil Bina" yönetmeliğiyayımladığını belirterek, 'Teknolojik ve yeşil bir bina hem daha çok tercih sebebi olacak' dedi.

Yeşil Bina Yönetmeliği çıktı!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Akat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Yeşil Bina" yönetmeliği yayımladığını belirterek, hem inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracak, hem de üretici hak ettiği değeri alacaktır" dedi.

Bilecik Cumhuriyet Mahallesi'ndeki tarihi bina onarım bekliyor!

Bilecik'in Cumhuriyet mahallesinde bulunan ve Osmanlı'nın son dönemlerindeki sivil mimari özelliklerini taşıyan iki katlı tarihi ahşap ev bakımsızlıktan adeta dökülüyor. 120 yıldan daha fazla geçmişe sahip olduğu belirtilen tarihi bina onarım bekliyor...

Bilecik'te satılık fabrika 8 milyon 862 bin TL!

Bilecik İli Osmaneli İlçesinde yer alan Camikebir Mah. Çörektepe Mevkiinde üzerinde fabrika bulunan arsa ve bina 8 milyon 862 bin TL'ye 21 Ağustos 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Bilecik'te yap-satçılar sat-yapçı oldu!

Bilecik'te yıllar önce her köşe başında bir bina inşaatı yapılacak dense idi kimse inanmazdı ama bugün her köşe başında adı yap-satçı olan ama sat-yapçı olarak geçen müteahhitlerin binaları yükseliyor

İstanbul Vakıflar Beşiktaş'ta bina yaptıracak!

İstanbul Vakıflar, Beşiktaş Yıldız Mahallesi Yeşil Fıstık Sokak"taki taşınmazı kat karşılığı bina yaptırmak üzere ihale düzenledi. Tahmini bedeli 2 milyon 154 bin 518 TL, geçici teminat olarak 64 bin 635 TL istendi

Kadıköy'de 15 milyon dolara satılık bina!

Kadıköy İçerenköy'de yer alan ve 12 katlı olan binanın fiyatı ise 15 milyon dolar olarak belirlendi. Bina konum olarak İsviçre Hatanesi ve Green Park Hotel'e yaklaşık 50 metre uzaklıkta yer alıyor  

Bilecik Pazaryerinde bina yıkımı tamamlandımı Haberi

Bilecik Pazaryerinde bina yıkımı tamamlandımı

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yıkımını gerçekleştirdikleri binaların depreme dayanıklı olup, olmadığını binalardan karot alarak ölçüm yaptırdıklarını anlatarak, ölçümlerde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce depreme dayanıksız, riskli bina olarak tespit edildiğini bildirdi. Vatandaşların can ve mal güvenliği için depreme dayanıksız binaların yıkımına karar verildiklerini belirten Yalçın, "Binaların yıkımı tamamlandıktan sonra bodrum katı otopark, 1. ve 2, katı dükkan, 3, katı toplantı ve düğün salonu olacak şekilde bina yapmak istiyoruz. İlçeyi modern şehircilik anlamında projelerimiz devam edecek" dedi.


Eskişehir Yenigün...