02 / 05 / 2024

bilecik söğüt lojman yıkımları

bilecik söğüt lojman yıkımları

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Söğüt 'Oba Kent Projesi' hayata geçiriliyor!

Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı, her yıl yüzbinlerce kişinin ziyarette bulunduğu Bilecik'in Söğüt ilçesi, hayata geçirilmesi planlanan projelerin ardından adeta bir film platosu haline gelecek.

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçireceği 117 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Bilecik Söğüt 117 konut ihalesi 26 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt'te hayata geçireceği 117 konutun ihalesi 26 Şubat'ta yapılacak.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı. Başvuru ücretinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesi 250 adet daire emekliler için satışta..

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı olduğu projede dairelerin tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor.

bilecik söğüt lojman yıkımları Haberi

bilecik söğüt lojman yıkımları


Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı.


Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi. Aydoğdu, “Bu binaların yıkımına kontrolü bir şekilde başladık.


Çevrede oturan vatandaşlarımızın yıkım sırasında tozdan etkilenmemeleri için itfaiye ekiplerimiz devamlı sulama yapıyor. Şehir merkezinde kalan bu alanda kötü olan görüntü kalkarak yerine en kısa zamanda vatandaşlarımıza yakışır yeşil alan, park ve dinlenme alanları yapacağız. Vatandaşımız yapılacak olan yeri alanda oturarak günü stresini atabilecek bir yer olacak”...