28 / 04 / 2024

bilecik spor yatırımları

bilecik spor yatırımları

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Erzincan'a büyük yatırımlar yapılıyor!

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırımları tüm hızıyla devam eidyor.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Bilecik Bozüyük'te yatırımlar devam ediyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesi gelişmiş sanayisi ve Türkiye ekonomisinin can damarları üzerinde yer alan konumu ile her geçen gün ticaret, nüfus ve sanayi alanlarında ekonomik olarak büyürken, hükümetin de bölgeye yatırımları her geçen gün artarak devam ediyor.

bilecik spor yatırımları Haberi

bilecik spor yatırımları

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesine kazandırılacak olan Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Alanı için hafriyat çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik Belediyesi'nde yer alan habere göre, beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile incelemeler yapan Başkan Nihat  Can, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesinde yapılacak olan ve vizyon projelerden biri olan Spor ve Yaşam Merkezi ile mahalleye yeni cazibe merkezi kazandıracaklarını belirten Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bilecik ve Ertuğrulgazi Mahallesi için vizyon projelerden birini daha uygulamaya koyuyoruz. Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Alanı için hafriyat çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlgili birim müdürlerimiz ve başkan yardımcımızla eski hafriyat alanında incelemelerde bulunduk. Şehrimizin en büyük park alanlarından birini daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gayretindeyiz.  Gerek...