18 / 05 / 2024

bilecik yatırımalrı 2021

bilecik yatırımalrı 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretinde, ile yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum açıklamasında, Bilecik için millet bahçesi ve konut müjdesi verdi.

İki ilde 5 iş yeri satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bilecik ve Ordu'da yer alan 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi verdi! Buzağı desteğinin 2'inci dönemi bugün yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 2021 senesi Buzağı Desteğinin 2. döneminin bugün saat 18.00’den sonra hesaplara yatırılmaya başlanacağını açıkladı.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2022 ikramiyesi kaç lira olacak?

Milyonlarca emekli bayram ikramiyeleri için yapılacak açıklamayı dört gözle bekliyor. 2021'de 1.100 lira olan ikramiyelere bu sene zam gelmesi bekleniyor. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2022 ikramiyesi kaç lira olacak?

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

EBRD'den Türkiye'ye 2021 yılında 2 milyar avroluk rekor yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yaptığı açıklamada Türkiye'deki yatırımının 2021 yılında 2 milyar avro ile rekor seviyeye çıktığını belirtti.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Bitcoin 2021'de yatırımcısına ne kadar kazandırdı?

Aralık ayını dengesiz bir şekilde kapatan kripto paralar 2021'de yatırımcısına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik 2021!

Gayrimenkul Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31676 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

bilecik yatırımalrı 2021 Haberi

bilecik yatırımalrı 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretinde, ile yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum açıklamasında, Bilecik için millet bahçesi ve konut müjdesi verdi.

Dünya Gazetesi köşe yazarı Hatice Aydoğan Özsökmen, bugünkü köşesinde Bilecik'e yapılacak olan yatırımları kaleme aldı. 

İşte Hatice Aydoğan Özsökmen'in 'Bilecik artık daha modern bir şehir olacak' başlıklı yazısı...

Son derece sakin bir şehir olan Bilecik, geçtiğimiz hafta oldukça hareketli ve müjdelerle dolu iki gün geçirdi. Bir hafta içinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik’i ziyaret etti. Bakanlar, Bilecik halkını sevindirecek müjdeli haberler verdi. Bu haberlerden önce bizden bir müjdeyi paylaşalım. DÜNYA Gazetesi, uzun bir ardan sonra Bilecik Bölge Temsilciliği’ni yeniden açtı. Bugünden...