29 / 04 / 2024

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi verdi! Buzağı desteğinin 2'inci dönemi bugün yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi verdi! Buzağı desteğinin 2'inci dönemi bugün yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 2021 senesi Buzağı Desteğinin 2. döneminin bugün saat 18.00’den sonra hesaplara yatırılmaya başlanacağını açıkladı.



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "2021 yılı Buzağı Desteğinin 2. dönemi, ülke genelinde cuma günü yani bugün saat 18.00'den sonra hesaplara yatırılmaya başlanacaktır. 486 bin 807 üreticiye 1 milyon 498 bin baş buzağı için 646 milyon 890 bin lira ödeme yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

Aile destek ödemesine başvuranlar dikkat, buna da kesin başvurun! Yoksa çok pişman olursunuzKirişci, Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Tarım Sektör Temsilcileri Toplantısı'nda, 2022 Tarımsal Desteklerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile 20 Ekim tarihli Resmi Gazete'de yayımlandığını hatırlattı.

Başka yerel yöneticilerin küçük ölçekli desteklerinin sanki bütün çiftçilere yapılmış gibi lanse edildiğini hatırlatan Kirişci, "Bazen bazı bilboardlarda görüyoruz, bir yerel yönetim bakıyorum verdiği desteği topluyorum çarpıyorum, bir kaç milyon bile etmiyor. Bakıyorum o desteği bir kaç milyonu geçmeyen desteği bütün çiftçilere veriyormuş gibi bir algı oluşturuyorlar. Kendi aramızda da konuşuyoruz. Biz böyle bir şey yaptık ama o kadar reklam yapmıyoruz." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön