18 / 07 / 2024

Bilecik Yediler Mahallesi yenileme

Bilecik Yediler Mahallesi yenileme

Yediler Mahallesi’nde eskiyen ve deforme olan parke yollar yenilenerek bordür ve kaldırım düzenleme çalışmaları ile birlikte daha düzenli ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Bilecik Milli Emlak'tan 9.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bilecik Milli Emlak Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Selöz Köyü ve İstiklal Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 9 milyon 747 bin TL'ye satıyor... 

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

Bilecik'te inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Bilecik’te inşattan düşen işçi ağır yaralandı!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi ağır yaralandı...

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Bilecik 177 konut ihalesi yarın!

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Reşadiye Mahallesi 177 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Bilecik'e 177 yeni konut müjdesi!

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Reşadiye Mahallesi 177 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bilecik'te inşaattan düşen işçi yaralandı!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki inşaattan düşen işçi yaralandı...

Bilecik'te 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arazisi!

Bilecik İcra Dairesi Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçe, Cumhuriyet Mahallesi 711 ada, 5 parselde yer alan fabrika binası ve arazisini 9 milyon 485 bin TL'ye icradan satıyor...

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçiilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

Bilecik Yediler Mahallesi yenileme Haberi

Bilecik Yediler Mahallesi yenileme

Yediler Mahallesi’nde eskiyen ve deforme olan parke yollar yenilenerek bordür ve kaldırım düzenleme çalışmaları ile birlikte daha düzenli ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.


Yapılan açıklamaya göre; Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın Yediler Mahallesi’ne yapılacak önemli projelerinden biri olan “Yol ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları” kapsamında alt yapı, doğalgaz kazı çalışmaları ve arızalar gibi çeşitli nedenlerle deforme olan eski yollar yeni parke taşları ile kaplanarak yenileniyor. Mahalle genelinde yüzde 90 oranında tamamlanan çalışmalar kapsamında bordür yapımları ile birlikte kaldırım düzenlemesi de yapılan bölgede yol ve kaldırım çalışmaları öncesinde alt yapı çalışmaları da yapıldı. İhtiyaç görülen bölgelerde su, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları döşenirken Mahalle genelinde yağmur suyu ızgaraları ile birlikte rögar kapakları da yeniden düzenlendi.

Açıklamada, Yediler Mahallesi’nde birer birer yenilenerek daha modern,...