26 / 07 / 2024

Bilecik-Yenişehir karayolu

Bilecik-Yenişehir karayolu

Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi. Eldemir, yaklaşık 49 kilometrelik karayolun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını belirtti.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Yenişehir-Bilecik yolunda çalışmalar başladı!

Yenişehir ile Bilecik arasında 30 kilometrelik yol için 2014 yılında yapılan ihaleye itiraz edilmesiyle yarım kalan çalışmalar, hukuki sürecin tamamlanmasıyla yeniden başladı.

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı ne zaman başlayacak?

Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi. Eldemir, yaklaşık 49 kilometrelik karayolun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını belirtti.

Yenişehir-Bilecik yolunun yeni ihale süreci başladı!

Yenişehir ile Bilecik arasındaki 40 kilometrelik mesafeyi 32 kilometreye indirecek duble yolda yarım kalan çalışmalar için yeniden ihale süreci başlatıldı.

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir'deki 3. projesinde kapalı satışlara başladı!

İnşaat çalışmalarına Mayıs ya da Haziran ayında başlanacak Şenkaya İnşaat'ın Kurtköy Yenişehir'deki 3. projesinde kapalı satışlar başladı. Projede fiyatlar 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Yenişehir SGK binası ne zaman açılacak?

Bursa Yenişehir'de yapımına 2 yıl önce başlanan SGK hizmet binası inşaatı bitmesine rağmen açılamıyor. 2013 yılının sonlarında toplam 800 metrekarelik alanda inşaatına başlanan SGK hizmet binasının 150 günde tamamlanıp hizmete girmesi bekleniyor..

Metin Anıl: İnegöl Yenişehir'le planlanmalı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi gelecekte ovada değil, kuzeydeki tarım dışı arazilere doğru büyümek istiyor. İş çevreleri İnegöl'ün büyümesinin komşu ilçe Yenişehir ile birlikte planlanması gerektiğini düşünüyor.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Bilecik-Yenişehir karayolu Haberi

Bilecik-Yenişehir karayolu

 AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi.


Eldemir, yaptığı açıklamada, yaklaşık 49 kilometrelik Bilecik-Yenişehir karayolunun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını, kalan kısmının bitümlü sıcak karışım (BSK) kaplamalı bölünmüş yol olarak yapımı ile 17 kilometrelik kesiminin de BSK kaplamasının yapımı işi ihale edildiğini ancak yapılan itirazlar sonucunda ihale sürecinin tamamlanamadığını kaydetti.


Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından proje ile ilgili alınan nihai kararın verildiğini ve 23 Şubatta müteahhit firma ile sözleşme imzalanarak, inşaat çalışmalarının kısa sürede başlayacağını bildiren Eldemir, Bilecik'in gelişimine katkı sağlayacak projenin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a ve Karayolları Genel Müdürlüğüne teşekkür etti. 


Hürriyet 


Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı;


Ak Parti Bilecik...