19 / 05 / 2024

Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık

Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Kültür Merkezi’nde 8 Kasım’da açılan BEST’12 Fuarı; bina elektrik, elektronik, mekanik ve kontrol sistemleri alanında önemli isimlerini bir araya getirdi. Fuar 11 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak...

Konutta tablo kararıyor: Satılık ve kiralık ev fiyatları durgunlukta bile artıyor!

Ev alacak milyonlarca kişi konut fiyatlarının nasıl seyredeceğini merak ediyor. Ekonomimcom köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde piyasayı değerlendirdi. Peki satılık ve kiralık ev fiyatları ne olacak?

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Dede tarafından kuruldu.

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Akalın tarafından kuruldu.

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İşitmen tarafından kuruldu.

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Özlen ve Zeynep Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Cetek Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cetek Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Tekatlı tarafından kuruldu...

Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık Haberi

Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık

WIN Fuarlarını yıllardır başarıyla gerçekleştiren Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık, bina elektronik sistem teknolojileri alanında birbirini tamamlayan tüm sektörleri aynı çatı altında buluşturuyor. 8 Kasım tarihinde Lütfi Kırdar Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılışı yapılan BEST’12 Bina Elektrik, Elektronik, Mekanik ve Kontrol Sistemleri Fuarı, yatırımcı, danışman ve karar vericilerin oluşturduğu ziyaretçi profiline “bütünleşik çözüm” sunma hedefiyle alanında öncü ve seçkin markaları buluşturuyor.


Bileşim Yayıncılık bünyesindeki BEST Dergisi’nin, teknolojik binalar konusunda 11 yıldır sahip olduğu deneyimle hayata geçirilen fuar; bina otomasyonu, güvenlik sistemleri, yangın güvenliği, iklimlendirme, aydınlatma sistemleri, ses/ışık ve görüntü sistemleri, veri iletişim sistemleri ve enerji sistemleri başlıklarından oluşuyor.


Honeywell, EAE Aydınlatma, ABB ve Dumankaya’nın sponsorluğunda düzenlenen BEST’12 Fuarı’nda aynı zamanda, tüm katılımcı firmaların hem birbiriyle hem de doğru hedef kitlesi ile buluştuğu...