17 / 05 / 2024

bilfen karşıyaka atakent

bilfen karşıyaka atakent

4 lise, 10 ilköğretim okulu ve 20 anaokulu ile hizmet veren Bilfen, İzmir'deki ilk eğitim kurumunu Karşıyaka Atakent 'te yaşama geçirmeye hazırlanıyor... Bilfen Karşıyaka 2015-2016 yılında faaliyete geçecek...

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Mimarlar Odası’ndan Karşıyaka imar planına dava!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir Karşıyaka Atakent’te, özel bir okula ait arazide yapılan plan değişikliğine dava açtı.

Karşıyaka Atakent'teki gecekondu dönüşüme direniyor!

Karşıyaka Atakent mahallesinde dönüşmeyen tek gecekondu kaldı. Bir tarafta akıllı apartmanlar, diğer tarafta reklam panolarının arkasına gizlenmiş bir aile..

Karşıyaka tramvayında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Karşıyaka tramvayında Cuma gününden itibaren ikinci etap çalışmalı başlayacak. Bu kapsamda Cahar Dudayev Bulvarı’nın tramvay yapım çalışması gerçekleştirilecek bölümü olan Atakent Kavşağı’ndan Selçuk Yaşar Sokağı’na geliş yönü trafiğe kapatılacak

Karşıyaka Rezidans konumuyla dikkat çekiyor!

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’un Karşıyaka Rezidans projesi, Avrupa Yakası’nın Atakent bölgesinde yükseliyor.

Karşıyaka Tramvayı’nda değişiklik!

Karşıyaka Tramvayı için Mavişehir’den start veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Çevre Yolu ile Atakent Kavşağı arasındaki güzergahı “karma trafik” olarak revize etti...

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisi!

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisinin telefon numarası 0212 310 13 50 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 840 metrekare alan üzerinde yer alan projede dairelerin alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Karşıyaka Rezidanslı olmak ayda 1.800 TL'den başlayan taksitlerle!

Karşıyaka Rezidanslı olmak ayda 1.800 TL'den başlayan taksitlerle mümkün. Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı - Atakent'te inşa ediliyor.

Karşıyaka Residence iletişim bilgileri!

174 daire ve 9 ticari birimden oluşan Karşıyaka Residence projesi satış süreci devam ediyor. İstanbul Atakent Karşıyaka Residence projesi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Karşıyaka Residence projesi!

22 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Karşıyaka Residence projesi, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Atakent Karşıyaka Residence projesinde Sinpaş'ın 40. yılına özel olarak 80 ay vade imkanı sağlanıyor.

Atakent Karşıyaka Rezidans ödeme koşulları!

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Karşıyaka Atakent projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. Atakent Karşıyaka Rezidans projesinde ödeme koşulları ise haberimizin içeriğinde yer alıyor...

bilfen karşıyaka atakent Haberi

bilfen karşıyaka atakent


Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy'deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile başlayan Osman Öztürk eğitim-öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası altında sürdürüyor.


2013-2014 sezonuna İstanbul Sancaktepe ve Ankara Çayyolu'nda yaptığı iki yeni okulla giren Bilfen rotasını İzmir 'e çevirdi.


Adını, "bilim" ve "fen"den alan Bilfen Ege'nin İncisi İzmir 'i Bilfen markasıyla tanıştırmaya hazırlanıyor. 2015-2016 yılında faaliyete geçecek olan Bilfen Karşıyaka 'da; anaokulu, ilköğretim okulu ve lise yer alacak.


Bilfen Karşıyaka nereye inşa...