05 / 05 / 2024

Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği adres

Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği adres

Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği Tekstil Limited Şirketi Eyüp Silahtar Şubesi, Osman Durutürk tarafından 300 bin TL 'lik sermaye ile 8 Ocak 'ta kuruldu.

MEB'e bağlı okulların pansiyon ücretleri yeni yılda 7.900 ile 37 bin 60 TL arasında olacak! SON DAKİKA!    

2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nden alınan bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının pansiyon ücretleri yeni senede 27 bin 900 TL'dne başlayıp, 36 bin 600 TL'ye kadar yükselecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a 24 derslikli okul ve 200 kişilik pansiyon!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Fatih'te tarihi surun üzerindeki otel ve pansiyon yıkılıyor!

Fatih'te tarihi sur kalıntılarının ve tarihi çeşmenin üzerinde bulunan 5 katlı otel ve 4 katlı pansiyon yıkılıyor.

Erzurum Pasinler'e yeni bilgi evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin bilge bir neslin inşası için yaptığı eğitim yatırımları şehrin dört bir sathında sürüyor. 

Lara Kurtuluş dünyaya geldi! Kadir-Bilge Kurtuluş'un bebek sevinci!

www.emlakkulisi.com'un hukuk danışmanı Avukat Kadir Kurtuluş ve eşi Bilge Kurtuluş'un bebekleri bu akşam 20.00 sularında dünyaya geldi.

Mimari planlamalarda bilge çınarlar unutulmamalı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, yeni yaşam alanları kurulurken yaşlıların tecrit edilmemesi için uyarılarda bulundu: Şehirlerimizi inşa ederken, mimari planlamalarda, bilge çınarları hesaba katmalıyız.

Okulların pansiyon ücretlerine yüzde 7,2 zam!

Pansiyon ücretleri ilköğretim ve ortaöğretim okulları, yetişkinler teknik eğitim merkezleri, çıraklık eğitim merkezleri ve pratik sanat okullarında yüzde 7,2 artışla 2 bin 690 liraya yükselecek.

Bilge Öztürk Muğla Akyaka’da kiteboard okulu açacak!

Tarkan ile yaşadığı ilişki sonrası adını duyuran avukat Bilge Öztürk, Muğla Akyaka’da kiteboard okulu açacak. 21 Mayıs'ta açılacak okulda Bilge Öztürk kurduğu deneyimli eğitmen kadrosuyla kiteboard eğitimi verecek.

Yıllık gayrimenkul satış adetleri gerçeği yansıtıyor mu?

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında yıllık gayrimenkul satış adetlerinin gerçeği yansıtmadığından bahsetti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Ünye'de eğitim yatırımları artacak!

Ordu İl Milli eğitim Müdürü Şaban Karataş, Ordu genelinde 11 okul, 6 pansiyon ve 5 spor salonun yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği adres Haberi

Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği adres

Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği Tekstil Limited Şirketi Eyüp Silahtar Şubesi, Osman Durutürk tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği Tekstil Limited Şirketi Eyüp Silahtar Şubesi iş konusu; Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu ilköğretim okulu lise yüksek okul ve üniversite açabilir işletebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulalabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimen kulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashi hi ifraz tevhid taksim parselasyon...