14 / 05 / 2024

Bilge Taşınmaz iletişim

Bilge Taşınmaz iletişim

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Blue Lake iletişim bilgileri!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığı imzası taşıyor. Blue Lake iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 598 1 444 olarak belirlendi.

0255 İstanbul iletişim!

Konum bilgisine göre E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre uzaklıkta bulunan proje BCC INVEST imzası taşıyor. 0255 İstanbul iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0530 350 54 65 olarak belirlendi.

Blue Lake satış ofisi iletişim!

Blue Lake satış ofisi iletişim için 0212 598 1 444 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı imzası taşıyan projede konut, işyeri ve mağaza yer alıyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Esenyurt Marmara Garden iletişim bilgileri!

Marmara Garden Bayburtlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilecek. İşte Esenyurt Marmara Garden iletişim bilgileri...

Bodrum Epique Island iletişim!

Bodrum Epique Island iletişim numarası 0212 259 00 00 olarak belirlendi. Aksoy İnşaat imzası taşıyan projede villaların büyüklükleri 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişiyor.

Vira İstanbul iletişim!

630 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Vira İstanbul projesi Gül Proje imzası taşıyor. Vira İstanbul iletişim için satış ofisiyle irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim!

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim için 0232 446 0 406 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 16 dönüm olarak belirlenen proje Suv Yapı imzası taşıyor.

Manzara Adalar İş GYO iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 284 bin 804 TL’den başladığı Manzara Adalar Evleri İş GYO imzası taşıyor. Manzara Adalar İş GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Dumankaya Hi-Fit projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir iletişim bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale iletişim!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat imzası taşıyor. Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale iletişim için 444 38 25 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirisiniz.

Bilge Taşınmaz iletişim Haberi

Bilge Taşınmaz iletişim

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü...