15 / 05 / 2024

Bilgehan Şenel Mimarlık iletişim

Bilgehan Şenel Mimarlık iletişim

Bilgehan Şenel Mimarlık ve Proje Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Şenel tarafından kuruldu.

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Şenel Öztürk, Tansu Öztürk ve Tayfun Öztürk ortaklığında kuruldu.

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Şenel tarafından kuruldu.

Umaş İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umaş İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Şenel tarafından kuruldu.

Mera Mimarlık Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Mera Mimarlık Proje Tasarım Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şenel ve Muzaffer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

ERM Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ERM Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Emre Şenel, Hasan Sunar ve Nevzat Mengüllüoğlu tarafından kuruldu.

Bilgehan Şenel Mimarlık ve Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilgehan Şenel Mimarlık ve Proje Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Şenel tarafından kuruldu.

Dox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dicle Bilgehan Özdemir Uyanık  ve Kadir  Uyanık ortaklığında kuruldu. 

Vkf Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vkf Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Fatih Şenel ve Vedat Turgur ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi açıldı!

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi, Bilgehan Gülenay Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Acıbadem, Çeçen Sokak Ankara Asf.Yolu'nda açıldı.

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, M. Bilgehan Kozanoğlu, Orient Research Mühendislik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Detay Donanım Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Donanım Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ocak, Şenel Torgan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu.

İska İstanbul Kentsel Analiz Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İska İstanbul Kentsel Analiz Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sülük, Bilgehan Çimen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Globaltt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globaltt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mücahit Şuayb Şenel, Selami Demirhan tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos 2013 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu

Bilgehan Şenel Mimarlık iletişim Haberi

Bilgehan Şenel Mimarlık iletişim

Bilgehan Şenel Mimarlık ve Proje Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Şenel tarafından kuruldu.

Bilgehan Şenel Mimarlık ve Proje Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. , peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak Mimari tasarım çalışmaları yapmak Harita ve imar mevzuatı konusunda danışmanlık ve müşavirlik hizmeti vermek.Her türlü projelerin arazine uygulama işlerini yapmak Şİrket bu amaçları gerçekleştirebilmek için, her türlü menkul mal ve gayrimenkul ile nakil vasıtaları alır satar inşa ettirir dev alır devreder kiraya verir kendi ve gerekse üçüncü şahısların menkul mal gayrimenkul ve...