06 / 05 / 2024

Bilgi Mimarlık

Bilgi Mimarlık

Bilgi Üniversitesi ‘Kent Mimarisine Genç Çözümler' üretmeye devam ediyor

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selami Balcı tarafından kuruldu.

Bilgi Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rina Malgaz tarafından kuruldu.

Mer Etüt Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mer Etüt Yapı Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Akif Bilgiç ve Fatih Yazıcı ortaklığında kuruldu. 

Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri 2 Ekim'de başlıyor!

Yapı dünyasının 49 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan ''Dünya Mimarlık Günü'' kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Mgb Teknik İnşaat Mühendislik Mimarlık Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgb Teknik İnşaat Mühendislik Mimarlık Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Bilgiç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

YEM’den Mimarlık Haftası'na özel etkinlikler!

Yapı dünyasının 48 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ,her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan “Dünya Mimarlık Günü” kapsamında 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında bir dizi etkinlik programına imza atıyor.

Yapı ve mimarlık dünyası Konut Konferansı'nda bir araya geliyor!

"Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi" Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen "Konut KonferansıTürkiye 'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini buluşturacak. İşte konferansın ayrıntıları...

Yapı ve mimarlık dünyası Konut Konferansı'nda bir araya geliyor!

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen “Konut Konferansı”, Türkiye’de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini buluşturmaya devam ediyor.

Bugünün Türkiye’sinde Mimarlık Tartışmak konferansı 8-9 Ekim'de!

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) 8-9 Ekim 2015 tarihlerinde “Bugünün Türkiye’sinde Mimarlık Tartışmak” başlıklı bir konferans düzenliyor. Sektörün önde gelen isimleri bu konferansta buluşuyor.

Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri İsmail Paşa Bostanı'nın parsellerini yeniledi!

Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, geçen yaz Yedikule' de belediye tarafından molozla kaplanan tarihi İsmail Paşa Bostanı ' nın parsellerini, eski uydu görüntülerini kullanarak yeniledi...

Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyesi alacak!

Başkent Üniversitesi 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik hükümlerine göre Güzel Sanatlar- Tasarım ve Mimarlık Fakültesine 3 Yardımcı Doçent alacak... Ayrıntılı bilgi için Personel Daire Başkanlığı'ndan yararlanılıyor...

ÇATIDER, Mimarlık öğrencilerine uygulamalı çatı eğitimi verdi!

ÇATIDER, Bilgi Üniversitesi Mimarlık bölümünde okuyan 92 öğrenciye uzmanlar ve çatı ustaları ile uygulamalı çatı eğitimi verdi...

Bilgi Mimarlık Haberi

Bilgi Mimarlık
Bilgi-Mimarlık ve Marshall Boya işbirliğiyle dört yıl sürecek ‘Kent Mimarisine Genç Çözümler' sergisinin ikinci dönem ürünleri, ‘2009-2010 Bahar Yarıyılı Atölye Projeleri: Dönüşüm' başlığıyla Santralistanbul Kampüsü E-3 galerisinde sergileniyor. Mimaride dönüşüm konusunun tartışıldığı bir panelle açılan sergi, Bilgi-Mimarlık programında Cem Çelik/Tansel Korkmaz, Mehmet Kütükçüoğlu, Nevzat Sayın ve Murat Tabanlıoğlu atölyelerinde üretilen, üç değişik bağlamda ‘dönüşüm' problematiğine odaklanmış projelerden oluşuyor. Sergi eylül ayına kadar...