03 / 05 / 2024

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer

Vodafone'un yenş veri merkezi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılacak...

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çolak ve Fehmi Okan Gürer ortaklığında kuruldu.

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Mediçeler tarafından kuruldu.

Elinde tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Tapu ve Kadastro'dan son dakika uyarısı geldi! Bunları gözden kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, tapuda randevu sisteminde kolaylık sağlanması içeriğindeki mesajların gönderildiğine ilişkin şikayetler üzerine yasal girişimde bulunduklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Kuruldu!

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ziya Eren ve İsmet Erdem ortaklığında kuruldu.

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Ziyanak tarafından kuruldu.

Baksist Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baksist Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Kaya tarafından kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A. Mahmoud Ben Ahmeıda tarafından kuruldu.

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Topdemir tarafından kuruldu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer Haberi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer

Vodafone Türkiye, global ağının bir parçası olan ve ülkemizin yanı sıra Vodafone’un yurtdışındaki kurumsal müşterilerine de hizmet sunacak Türkiye’nin en büyük veri merkezini, İstanbul’da hayata geçiriyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray’ın katılımıyla yarın yeni veri merkezimiz...