28 / 04 / 2024

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.



İş arayan kişileri sevindirecek haber Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık  Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını ilan etti.

Başvuru sürecine dair merak edilen tüm detayları tek tek açıklayan Bakanlık, 13 Ekim 2023 tarihi itibari ile başvuruları toplamaya başladı. Ayrıca kurum başvuru sürecini başarı ile tamamlayan adaylara yüksek rakamlarda maaş ödemesi yapılacağı açıklandı. 

Başvuru detaylarını resmi sitesinde açıklayan kurum en düşük 49.748 Türk Lirası en yüksek 99. 496 Türk Lirası maaş ödemesi yapacak. 

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 12 Ekim 2023 tarihinde başladı. Başvurular 29 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar Adaylar e-Devlet üzerinden Tarım ve Orman Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım hizmeti veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) üzerinden gerçekleştirecektir. Başvurular elektronik ortamda alınacağından posta yoluyla veya bizzat müracaatlar kabul yapılmayacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

a) Fotoğraflı, iş tecrübesini gösterir detaylı özgeçmiş

- Adayın kısa özgeçmişi, e-devlet üzerinden gerçekleştirilen başvuru esnasında 'Diğer Belgeleriniz' bölümüne yüklenecek.

b) SGK Hizmet Dökümü- e-Devlet SGK Tescil ve Hizmet Dökümü sayfasından barkodlu belge, e-devlet üzerinden yapılan başvuru esnasında 'Diğer Belgeleriniz' bölümüne yüklenecek..

c) Genel Şartlar başlığının (ç) maddesinde istenilen mesleki tecrübeyi gösterir belge

- Mesleki tecrübenin bilişim personeli olarak geçtiğinin belgelendirilmesi gerekmekte olup, e-devletten gerçekleştiirlen başvuru esnasında 'Diğer Belgeleriniz' bölümüne yüklenecek.

- Mesleki tecrübe sürelerinde başvuru yapılan pozisyon için istenilen lisans mezuniyeti sonrasındaki hizmetler dikkate alınacak.

- Özel sektörde çalışanlar için Barkodlu SGK Hizmet Dökümü ile beraber firma antetli ve firma yetkilisi onaylı fiilen çalıştığı pozisyonu (Bilişim Personeli) gösterir belge, kamu kurumlarında çalışanlar için ise HİTAP veya çalıştıkları kurumdan alınacak fiilen çalıştığı pozisyonu (Bilişim Personeli) gösterir resmi antetli belge veya elektronik imzalı e-belge ile istenilen tecrübeyi ispatlayacak işveren veya yönetici tarafından onaylanmış belge, e-devlet üzerinden yapılan başvuru esnasında 'Diğer Belgeleriniz' bölümüne yüklenecektir.

d) Genel Şartlar başlığının (d) bendinde belirtilen, güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini gösterir belge

- En az iki dönem programlama dersinin alındığını gösterir transkript, katılım/sınav sertifikası vb. tek 1 sayfa olacak biçimde hazırlanarak, e-devlet üzerinden yapılan başvuru esnasında 'Diğer Belgeleriniz' bölümüne yüklenecektir.

e) Her bir pozisyon için özel koşullarda istenilen sertifikalar ile mesleki tecrübe veya deneyimi gösteren belgeler

- Sertifikalar ve istenilen belgelerin detaylı listesi tek bir doküman halinde hazırlanarak, e-devlet üzerinden gerçekleştirilen başvuru esnasında 'Diğer Belgeleriniz' bölümüne yüklenecek.

Hazır giyimde tehlike çanları! Sektör yola dönüşerek devam edecek!

Ayçiçek yağında büyük vurgun! Fiyatı 167 TL'den 336 TL'ye çıkardılar!

Melisa Konakları'nda teslimler Kasım'da!


Geri Dön